Naša kosa traži zaštitu od raznih zagađenja iz vazduha, smoga, prašine i teških metala, pa tako i svakodnevnu zaštitu od UV zračenja.

Kosa nam je svaki dan izložena suncu, ne samo leti nego i zimi. Ukoliko ne uspemo da zaštitimo kosu od ultraljubičastog zračenja, tokom vremena kosa će se oštetiti, ako prave mere ne preduzmemo. Da bi se iskoristile prednosti kompletne zaštite kose, Alter Ego Italy, italijanski brend za profesionalnu negu kose prisutan na internaciolnom tržištu preko trideset godina, proširio  je Urban Proof ponudu dodatkom dva “ALL SEASON“ proizvoda koja su esencijalna u našim tretmanima lepote.  ALL SEASON linija, zahvaljujući kompleksu koji sadrži UV filter, sastojke protiv zagađenja i protiv izbeljivanja, štiti kosu i pri tome je ovi preparati hrane: Slani sprej za teksturu kose i All In One regenerator za kosu.

Urban Proof je serija prozvoda za profesionalnu negu kose koja se nalaza na tržištu sa inovativnom Urban Shield tehnologijom, formulisana sa prirodnim kukuruznim šećerom i GMO-free. Pomaže zaštiti kose of spoljašnjih zagađivača, sprečavajući izbeljivanje boje i održavanje sjaja kose.

URBAN PROOF Slani sprej za teksturu kosu

Sprej baziran na morskoj soli, ima UV filter. Daje kosi volumen i mat finiš. Idealan za plažu, daje razbarušen izgled.

Uputstvo:  naneti na suvu ili valžnu kosu, osušiti kao obično.

URBAN PROOF ALL IN ONE regenerator za kosu

Zaštitni kondicioner za kosu, štiti kosu od zagađenja zahvaljujući Urban Shield tehnologiji i UV filterima.

Upotreba:

  1. Zaštita boje kose – nanese se celom dužinom kose i na krajeve kada se izlažete suncu.
  2. Regenerator – nanese se nakon šamponiranja na kosu prosušenu peškirom. Ne ispira se.