Kada se spoje talenat, marljivost i ljubav prema poslu, nastaju najbolja dela. Na manifestaciji Serbia Hair Open, koja se prvi put održala u junu 2017. godine, svoje umeće pokazali su na četiri bine mnogi frizeri, napravili izuzetnu atmosferu i dobili mnoge pohvale. Novi šou zakazan je za novembar ove godine.

Zlatni sponzor manifestacije Serbia Hair Open ove godine jeste italijanski brend Alter Ego Italy i kompanija Unitech, generalni zastupnik i distributer ovog brenda. Kako bi doprineo kvalitetu manifestacije, Unitech dovodi specijalne goste iz Italije. Troje sjajnih frizera, edukatora, stilista, pokazaće na bini najnoviju kolekciju „THE STORY“, kojom je obeleženo i trideset godina od nastanka brenda Alter Ego Italy. Kolekcija prati četiri godišnja doba, osećanja i prirodni ritam od proleća do zime, romantične snove i današnju tzv. postmilenijumsku generaciju. Na glavnoj bini moći ćete da uživate u fantastičnom Alter Ego Italy programu – Alter Ego Italy Show. U Unitech Box-u nastupaće ambasadori poznatog brenda Wahl Andrija Brica Nikitović i Goran Gajić Gaja, kao i predstavnici Akademia Artistic Team-a.

Međutim, tu se priča o Unitech-u ne završava, a ni ne započinje. Za sve koji vole brend Alter Ego Italy i za sve koji žele da budu u trendu, Unitech u svom Edukativnom centru organizuje seminar pod nazivom Look and learn. U subotu uveče 3. novembra, veče pred drugo održavanje manifestacije Serbia Hair Open, moće ćete da vidite i učite od sjajnih. Akademia Artistic Team, tim koji čine Maria Rita Testore, Alain Corazza i Axel Torraco, prezentovaće najnoviju kolekciju za jesen/zimu „THE STORY“. Učesnicima seminara će biti pokazano šišanje, bojenje kose i stajling. U nedelju će njih troje na glavnoj bini učestvovati, a zatim na Unitech-ovom štandu publici predstaviti ono što su radili na glavnoj bini.

   

Dakle, prvi vikend u novembru biće vrlo radan i uzbudljiv za sve koji su u svetu lepote kose, njene nege, oblikovanja. Moći ćete u sjajnoj atmosferi da vidite sve novitete vezane za kosu, i za svoj posao. A sa Unitech-om ste uvek korak ispred, jer je njihov cilj da učine najbolje za vas! Kvalitet, profesionalnost i ljubav na prvom su mestu!