Najnoviji tretmani za kosu

Kako negovati kosu, kako je ojačati, ispraviti, posvetleti, samo su neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovore ako dođete  na seminar Alter Ego EGOLUTION. Prvo predstavljanje najnovijih proizvoda, EGOBOND, EGOLISS i Be Blonde održaće se u Čačku 13. februara. Seminar će voditi Goran Malogajski, Alter Ego edukator. I, naravno, najbolje odgovore uvek možemo dobiti od onih koji su sami prošli obuku, isprobali određene proizvode, i od njih ćemo čuti finese neophodne da naš posao bude obostrano zadovoljstvo. U ovom postu podsetiću vas šta linija Be Blonde nudi.

Untitled design

Be blonde boje za kosu

Koliko je teško imati plavu a ne žutu kosu, zna svaka žena koja se farba u plavo i koja  ne želi da joj kažu kako joj je kosa požutela, ponarandžastila ili nešto slično tome. Isto tako zna i koliko je njena kosa osetljiva i često suva, pa joj je potrebna dodatna nega. Kako sačuvati sjaj kose, a zadržati nežnu plavu boju?

be blonde blog

Odgovor ponovo daje Alter Ego i njihova linija Be blonde.

Pure toner za kosu namenjen je prirodno plavoj, izbeljenoj ili posvetljenoj kosi. Sadrži eko-sertifikovano inka ulje i aktivni kompleks za visok sjaj kose. Bez amonijaka je te tako štiti i čuva strukturu kose. Vrlo bitna je i činjenica da neutralizuje refleks toplih tonova. Dostupan je u četiri nijanse: bela, platina, karamela i puder.

Pure Diamond Lift je kolor krema za intenzivno posvetljivanje kose. Posvetljuje kosu i do pet tonova, a kosi daje dijamantski sjaj. Sprečava refleks žute boje i čuva kosu tokom bojenja jer sadrži spoj tri aktivna principa – Active Shine, Inka ulje i Hydra Hair. Kosa je nakon bojenja meka i elastična. Dostupne nijanse su: prirodna, pepeljasta, iris, bež i perla.

Pure Blonde je pena za osvežavanje boje. Kada je potrebno kosi vratiti vlažnost, elastičnost i jačinu, onda je ova pena pravi izbor. Bogata je hijaluronskom kiselinom, kolagenom i elastinom. Vraća volumen i jačinu i najslabijim strukturama kose što omogućava stilizaciju. Dostupne su tri nijanse: srebrna, bež i vanila.

Pure Illuminating Mask je maska koja je posebno namenjena plavoj kosi. Kao i boje iz linije Be Blonde, tako i ona sadrži u sebi eko-sertifikovan Active Shine kompleks i hidrirajuća svojstva. Nakon upotrebe olakšava se češljanje, kosa ima sjajan i zdrav izgled. Na prosušenu kosu nanesete masku, ostavite da deluje 5 – 10 minuta, i zatim isperete.

blog be blonde

Probajte i uverite se i sami :).