Odnedavno se u Lilly drogerijama mogu naći neki od naših preparata za kosu, tj. Bed Head vrhunskih proizvoda za negu i stajling. Ovo je, ujedno, bio i povod da vam ih ponovo predstavimo.

AFTER PARTY

Potreban vam je preparat za kosu koji će kontrolisati krajeve da se ne razlete posle noći pune dobrog provoda? Nešto za „after party“? Naravno, jedan od najboljih svetskih brendova TIGI pobrinuo se i za to. Privukla me je rečenica sa jedne bočice na kojoj piše: „You must have a sense of humour to use our products“. Naravno, uz smisao za humor sve u životu postaje mnogo lakše i lepše. I zaista, Bed Head se pobrinuo za naše dobro raspoloženje u svakom smislu. Oduševi me svaki put sjajno izabranim bojama, božanstvenim mirisima i zanimljivim oblicima svoje ambalaže.

After party je lagana krema za kosu koja kontroliše lokne i nemirne krajeve. Kosa posaje mekana, svilenkasta i sjajna. Odgovara svim dužinama i teksturama, smiruje krajeve. Pri tom, zahvaljujući  tome što u sebi sadrži i ricinusovo ulje, hrani kosu i daje joj izuzetan sjaj.

Malo kreme istisnete iz bočice na dlanove, i nanesete na vlažnu ili suvu kosu, a onda možete da stilizujete kako želite.

Vreme je za After party.

CONTROL FREAK

Ako vam je kosa kovrdžava i sklona mršenju, onda je ovaj lagan serum za kosu nešto što morate imate uz sebe. Zaštitiće vašu kosu od vlage,učiniti je mekom i svilenkastom. Pošto je vrlo lagane teksture, neće umastiti kosu, ispraviće je i dati joj sjaj. Nanesite ga na vlažnu kosu, a zatim je oblikujte po želji. Štiti kosu od UV zračenja i toplote.

Nežne je zelenkaste boje, gelaste strukture i miriše na ananas.

SMALL TALK

Ukoliko želite da vratite volumen svojoj kosi, onda je ova kremica za kosu idealan izbor. Kosi daje raskošnu teksturu, sprečava njeno mršenje i smiruje je. Zahvaljujući provitaminu B5 kosa dobija potrebnu vlažnost i negu.

 

Na vlažnu kosu nanesete 2 – pumpice i oblikujete je prema želji. Ima miris borovnice.

EGO BOOST LEAVE-IN

Naročito potreban preparat za kosu za leto je regenerator koji se ne ispira, a to nam omogućava Ego Boost Leave-in. Ovaj balzam za kosu štiti suvu i oštećenu kosu od vremenskih uslova, neguje je, hidrira, čini mekšom i lakšom za raščešljavanje. Keratin, koji sadrži, sprečava mršenje kose i olakšava njeno stilizovanje.

Odogovara svim tipovima kose. Malu količinu proizvoda nanesite na opranu kosu i dobro umasirajte na njene krajeve.

Miriše na crveno voće!