Color Care linija proizvoda za negu i zaštitu kose italijanskog brenda Alter Ego namenjena je bojenoj i izbeljenoj kosi. Formulisana je na aktivnim sastojcima prirodnog porekla te održava intenzitet i sjaj boje kose i do sedam nedelja.

Cela linija je formulisana tako da štiti kosu od zagađenja iz vazduha jer formira štit kojim brani kosu od agresivnih eksternih agenasa. Godži bobice produžavaju trajnost boje, liči ekstrakt dubinski hrani kosu i daje joj sjaj, a arganovo ulje daje sjaj i revitalizuje vlas.

COLOR CARE ŠAMPON

Color Care šamponom dubinski ćete oprati kosu i sprečiti da boja izbedi, a zadržati sjaj i svilenkast osećaj kose  zahvaljujući arganovom ulju.

Nanesite ga na mokru kosu, ostavite nekoliko minuta da deluje i potom isperite. Ukoliko je potrebno, ponovite postupak.

Ne sadrži sulfate, paraben i petroleum, pa tako čuva kozmetičku boju i strukturu kose.

COLOR CARE REGENERATOR

Nanesite ga ravnomerno celom dužinom kose na opranu kosu,ostavite ga da deluje nekoliko minuta i onda isperite.

Kosa će vam biti laka za raščešljavanje, meka i svilenkasta nakon upotrebe.

COLOR CARE REGENERATOR KREMA

Ova krema predstavlja intenzivni tretman kose. Dubinski će nahraniti kosu, kutikulu učiniti mekšom i sjajnijom i sprečiti da boja izbledi.

Nanesite je na kosu ravnomerno, ostavite da deluje 3 do 5 minuta, zatim još jednom umasirajte da se napravi pena, a zatim isperite.

COLOR CARE REGENERATOR BEZ ISPIRANJA

Nakon pranja kose šamponom ili tretmanom bez ispiranja, nanesite Color Care regenerator po prosušenoj kosi, raščešljajte ksu i stilizujte po želji.

 

Dakle, ako je vaša kosa farbana ili izbeljena, a želite da produžite trajnost boje i intenziteta, koristite ovu liniju iz Alter Ega Italy za negu i sjaj vaše kose.

Svi proizvodi su dermatološki testirani i upoređeni sa prethodnim formulacijama. Njihova efikasnost je potvrđena.