Povodom svog 40. rođendana CND brend je dizajnirao specijalan svetlucavi Shellac Ruby Ritz. Ako ste gledali „Čarobnjaka iz Oza“, sigurno znate i priču o Doroti i njenim čarobnim cipelicama crvene boje. Upravo te cipelice su postale inspiracija za dizajniranje jubilarnog Ruby Ritz gel-laka za nokte, koji se pojavio u novom ruhu sa zaobljenom četkicom. Naravno, reč je o limitiranom pakovanju dizajniranom povodom godišnjice CND kompanije.

Vrlo slične boje su Kiss of Fire i Garnet Glamour, takođe nijanse crvene boje, jedna malo svetlija, druga ton tamnija. I obe su svetlucave kao noć.

 

Bogata svetlucava crvena boja na noktima ostavlja trag gde god da se pojavite. Maleni kristali unutar boje zagonetno se presijavaju na noktima i čine da čarolija traje, baš kao i one cipelice kojima Doroti, lupivši triput petom o petu, ostvaruje svoju najveću želju.

 

Kada poželite malo čarolije, koja nam svima ponekad zatreba, onda se poslužite onim što možete – a to je za mene u ovom trenutku pretprazničnog raspoloženja CND i Shellac Kiss of Fire ili Garnet Glamour. Na jedan sloj Shellac baze,  nanesite dva sloja Shellaca i na kraju Top Coat. Najmanje dve nedelje nokti ostaju podjednako blistavi kao i prvog dana.

U salonu „Gorgeous“ kod Maje Jelače, naše saradnice i edukatorke, nakon kompletnog manikira, uređivanja zanoktica raznim Staleks makazicama i turpijama i kristalno Ruby Ritza, moji nokti su spremni za novogodišnju čaroliju! Bojim nebo u crveno :).