Prošlo je dva meseca od događaja koji će sigurno pamtiti naše sjajne frizerke koje su predstavljale Unitech u Parizu na jednom posebnom događaju – Défilé á Paris, u okviru kog su naši modni kreatori prikazali svoje modele. Njih četiri, Miljana Tubić, Milica Štegmajer, Doris Čapo i Andrea Tadić, koje iz godine u godinu na manifestaciji Serbia Fashion Week sa Unitech-ovim profesionalnim timom frizera doprinose glamuroznom izgledu modela, jesenas su u Parizu predstavljale Unitech i svoj grad.

Od 28. do 30. septembra učestvovale su u pripremama modela za izlazak na pistu.

Pariz, grad svetlosti i umetnosti, grad mode i glamura, osvaja srca svih koji jednom bar prošetaju njegovim pločnicima. Tako su i naše četiri dame došle pune utisaka. Prvog dana kada su stigle, imale su svečani prijem u Ambasadi Republike Srbije gde su predstavljeni modni dizajneri iz Srbije koji učestvuju i na Pariskoj nedelji mode. Sledećeg dana su kreatori izlagali po dva modela, a naše frizerke su imale zadatak da manekenkama naprave frizure po želji modnih kreatora. Koristeći Alter Ego Italy i Tigi kozmetiku za kosu, one su pravile, kao i uvek, sjajne frizure. Bili su to ravni repovi, baletske punđe ili blagi talasi.  Kao nešto sasvim drugačije, neuobičajeno, izdvajaju ekstravagantnu frizuru kakvu je želeo da nose njegove manekenke Bata Spasojević. Bila je to ravna kosa izlomljena presom za kosu na pola dužine.

U publici se našla i jedna starija dama, poreklom iz Srbije koja je svakoga dana dolazila na sve probe i na sve revije. Više od pedeset godina živi u Parizu, pa je, kada je čula da će njena zemlja promovisati svoju modu u okviru Fashion Week-a, poželela da dođe i tako podrži svoju zemlju.

Naš uigran tim je i ovog puta pokazao svoje umeće i opravdao poverenje koje ima. Sve želje modnih dizajnera bile su ispunjene! Bez veštine naših frizera sve te revije ne bi imale potreban glamur.

U pauzama između revija, pokušale su da vide što više. Pune su anegdota sa svog putovanja, ali to je već druga priča. Ako je verovati izreci – Ko jednom ode u Pariz, vraća mu se ponovo – onda će naše sjajne frizerke još jednom otići i vratiti se sa više utisaka i novih priča.