Frizeri vrlo dobro znaju koliko je izbor fena bitan za oblikovanje kose. Koje to osobine treba da poseduje fen da bismo ga izabrali? Naravno, bitna je snaga motora fena, težina, podešavanje temperature,nivo buke, ali i mnoge druge osobine.

Italijanska kompanije ETI, koja još od 1979. godine proizvodi profesionalne fenove za kosu, danas je jedina evropska kompanija koja samostalno proizvodi više od 75 procenata komponenti za profesionalne fenove za kosu. Poznati italijanski dizajn i stil su nešto što će uvek privući oko. Naravno, uz dizajn ide i kvalitet, koji je u ovom slučaju neosporan. ETI pažljivo bira materijale koje će upotrebiti u proizvodnji, vodi računa o ekologiji, i sve to sa ciljem da ponudi snažne i lagane fenove u prepoznatljivom italijanskom stilu.

Danas vam predstavljamo tri nova fena za kosu koji se mogu naći na policama svih Unitech prodavnica.

  1. ETI line beli i crniSnaga motora mu je 2200 – 2400 W, nivo buke 68 Db, radni vek 2000 sati, protok vazduha 105m3/h, težina 520g, dužina kabla 3m.

  1. ETI line plus beli i crniSnaga motora ovog fena je veća od prethodnog, iznosi 2300 -2500 W, nivo buke je 69 Db, radni vek takođe 2000 sati, protok vazduha je 106m3/h, težine je 580g i ima kabl dug 3m.

  1. ETI line digital plus beli i crniTreći fen koji danas predstavljamo ima motor snage 2300 – 2500 W, stvara najmanji nivo buke – 66Db, radni vek mu je 10 000 sati, protok vazduha 119,7m3/h, vrlo je lagan, ima svega 402g i kabl dužine 3m.

Prednost fenova za kosu koje vam predstavljamo i preporučujemo danas jeste to što su stoprocentno proizvedeni u Italiji uz pomoć napredne tehnologije sa naprednom performansom. Imaju dve brzine, četiri nivoa toplote, dugme za hladan vazduh i dva usmerivača.
Zahvaljujući ovim osobinama, ETI fenovi za kosu ispunjavaju sve zahteve. Mogućnost podešavanja temperature omogućava sušenje kako tanke, tako i guste kose, dugme za hladan vazduh bitno je za finalno oblikovanje kose, učvršćivanje frizure i sjaj. S obzirom na to da su u pitanju profesionalni fenovi za kosu sa jačim motorom, njihova težina je takođe nešto što će vam olakšati rad. Uz sve to idu i dva usmerivača takođe važna za oblikovanje kose.

Sva tri modela ETI line fenova za kosu dostupna su u dve boje – beloj i crnoj.