Sve što vam je potrebno za opremanje frizerskih i kozmetičkih salona, sada vam je dostupno na jednom mestu. U ulici Nikole Pašića br. 40 u Nišu kompanija Unitech iz Novog Sada otvorila je svoju prodavnicu HAIR&BEAUTY SHOP u kojoj su zastupljeni svetski poznati brendovi kao što su TIGI, Alter Ego Italy, Wahl, Jaguar, Babyliss PRO, CND i mnogi drugi.

U prelepom ambijentu možete pronaći odličnu kozmetiku za negu i stajling kose, sve električne aparate za šišanje i oblikovanje kose i svu potrebnu opremu kako bi vaš salon izgledao sjajno.

I to nije sve! Iznad prodavnice nalazi se prostor za organizovanje edukacija i prezentacija, koje su već počele. Od naših sjajnih edukatora možete čuti i naučiti mnogo, a zatim u prodavnici isprobati i videti sve prezentovane proizvode. Maja Jelača će vam predstaviti ceo Staleks i CND program i dati korisne savete kako da na najbolji način iskoristite sve mogućnosti ovih fenomenalnih brendova, a Aleksandar Andrejić i Zorica Blanuša držaće edukacije za frizere i otkrivati prednosti svetskih brendova za negu kose.

 

Cilj nam je da u prijatnoj atmosferi usavršavate svoje znanje i svoj posao, i da uživate u vremenu koje ste odvojili za sebe i svoje napredovanje.

Ljubazni prodavci, odlični edukatori i bogat asortiman koji vam nudimo su ovde za vas!