Kao što nam je već poznato, Alter Ego Italy radi stalno na unapređivanju svojih proizvoda za negu i stajling kose vodeći računa o svim tipovima i dužinama kose.

Nova linija proizvoda Made With Kindness namenjena je nezi duge kose i sadrži četiri porodice proizvoda: za bojenu kosu (color care), za svetlu, plavu ili izbeljenu kosu (silver maintain), za regeneraciju kose (repair) i za hidrataciju kose (hydrate).

U svakoj „porodici“ nalazi se tri, odnosno četiri preparata – šampon, regenerator, krema regenerator i leave-in regenerator, a u hydrate liniji pena za kosu.

Svi proizvodi iz Hydrate linije su dermatološki testirani. Vrednosti nikla, hroma i kobalta su niže od 1 ppm. Formulacija je BEZ sulfata, parabena i petroleuma za maksimalnu zaštitu strukture kose i kozmetičke boje.

Danas vam predstavljamo liniju proizvoda za suvu i dehidriranu kosu koja, zahvaljujući svojoj formuli obogaćenoj biljkom aloja vera dubinski hidrira kosu i vraća joj prirodnu vlažnost. Nova Urban Shield tehnologija stvara štit protiv zagađenja iz vazduha kojim čuva kosu od agresivnih spoljašnjih agenasa. Aloja vera ima antioksidativno dejstvo koje hidrira i hrani vlas i pomaže u jačanju kose i skalpa. Seme suncokreta daje kosi mekoću i sjaj i sprečava njeno mršenje.

 

HYDRATE ŠAMPON

Ovaj šampon za nežno i dubinsko pranje kose namenjen je ne samo dehidriranoj kosi, već i prirodnoj i tretiranoj. Obogaćen alojom održava idealni nivo i ravnotežu hidriranosti.

Nanesite ga na mokru kožu glave, nežno umasirajte i ostavite da deluje nekoliko minuta, a zatim dobro isperite.

 

HYDRATE REGERATOR

Kao i šampon, namenjen je kako dehidriranoj, tako i prirodnoj i tretiranoj kosi. U obliku gela je, obogaćen alojom vera, nežno regeneriše i povećava nivo hidriranosti krajeva i cele kose. Kosa je nakon upotrebe bogatija,mekša i lakša za raščešljavanje.

Nanesite ga na celu dužinu kose, nežno umasirajte, ostavite da deluje nekoliko minuta i zatim isperite.

 

WHIPPED CREAM

Kremasta pena namenjena je svim tipovima kose. Pojačava hidrirajuće dejstvo, regeneriše sve strukture kose, a kosu čini sjajnom i mekom.

Bočicu dobro protresite pre upotrebe, na čistu kosu prosušenu frotirom nanesite i stilizujte na željeni način.