Ovog proleća želimo da vam omogućimo da kupite odlične TIGI proizvode po pristupačnim cenama. Zato smo snizili cene za Top 7 TIGI proizvoda za kosu. Pa da krenemo odmah, redom:

1

Bed Head, After Party – krema za kosu

Sigurno vam se često dešava da vam se kosa elektriše, i da su krajevi nemirni, pa ste zbog toga nezadovoljni formom i izgledom svoje kose. After Party rešava baš te probleme, čini kosu glatkom, svilenkastom i zdravom, i pored toga daje joj sjaj i miris koji ćete obožavati!

2

Bed Head, Masterpiece – lak za kosu

Sami određujete koliko želite da učvrstite svoju kosu, da li blago ili maksimalno, i kako god budete želeli da ona stoji, ovaj lak će vam to omogućiti i držati vašu frizuru na mestu. Daje visok sjaj u finišu, i pogodan je za sve tipove kose.

3

Bed Head, Small Talk – krema za stilizovanje kose

Ako imate tanku vlas, ova krema je pogodna za vas i bićete zadovoljni rezultatima. Vašoj kosi će dati volumen i gustinu koji su joj neophodni, i učvrstiće je. Takođe, poseduje UV i termičku zaštitu od spoljnih uticaja. P.S. Ambalaža je tako neodoljiva da ćete uvek želeti da držite ovaj proizvod na vidljivom mestu.

4

B for man, Matte Separation – vosak za kosu

Ako želite da stilizujete svoju frizuru, a da to ima sasvim prirodan izgled, ovo je pravi proizvod za vas! Sadrži u sebi pčelinji vosak koji učvršćuje kosu, razdvaja pramenove i otporan je na vlagu.

5
Bed Head, Hard Head – Lak za kosu

Ako želite da vam kosa bude učvršćena i da to traje, ovaj proizvod vas sigurno neće izneveriti. Pored toga što daje čvrstinu, laminantan je, dobro pokriva kosu, suv je i ne lepi.

6

Bed Head, Manipulator – krema za kosu

Srednje učvršćuje kosu, i daje mat završnicu. Volećete ovu kremu jer je izuzetno fleksibilna, vlaknasta i oblikuje vašu kosu baš onako kako ste zamislili.

7

Catwalk, Curls Rock – krema za kovrdžanje kose

San svih onih koji imaju prirodnu kovrdžavu kosu ili vole takav stil je da kovrdže budu definisane, ukroćene, a talasi pravilni. Ovaj proizvod vam daje baš to – i više. Povećava prirodnu teksturu vaše kose i daje sjajnu završnicu. Esencijalna ulja u kombinaciji sa termičkom zaštitom od spoljnih uticaja će negovati vaše kovrdže i dati im zdrav i zanosan izgled.