Početak leta je i isto pitanje – zaštita kose na suncu. Iz Italije stižu novi proizvodi za negu i zaštitu kose leti, u pakovanju koje privlači pogled bojama sunca i mora. Svi koji su bili na događaju organizovanom u TC Bazar – Refresh your style, i na Nedelji mode u Kongresnom centru Master u Novom Sadu, mogli su da vide novu letnju liniju Arganikare Day Therapy – Tropical.

Immagine1 (1)

TROPICAL REHAB SHAMPOO

Hidratantni šampon koji će ukloniti sve nečistoće sa kose, ostatke morske soli, peska i ostalih nečistoća koje se skupe tokom sunčanja. Hidrirajuća svojstva tropskog koktela (marakuja, ananas, papaja) čine ga savršenim za suvu, dehidriranu kosu. Na mokru kosu nanesite šampon, utrljajte nežno i isperite.

Kada sam ga prvi put stavila na kosu, miris kokosa i tropskog voća probudio je u meni sliku mora, talasa i losiona za sunčanje… Kosa mi je na dodir već bila meka i svilenkasta.

TROPICAL DEEP RECOVERY MASK

Ova maska obećava duboku regeneraciju kose nakon izlaganja suncu. Na kosu prosušenu peškirom stavite masku, očešljate kosu i ostavite da deluje 3 do 5 minuta, a zatim je isperite. Pogodna je, kao i šampon, za sve tipove kose, hrani je i štiti, regeneriše oštećenu vlas, jača je.

Maska je kremasta, božanstvenog mirisa, kao i šampon, i kosa je posle upotrebe ove kozmetike zaista divna. Ukoliko je vaša kosa od onih koje se teže raščešljavaju posle pranja, onda je ovo rešenje. Zaista olakšava raščešljavanje kose.

TROPICAL SPLASH IT

Tropical Splash It je  posebno pogodan regenerator za tanku kosu, ali i ostale tipove kose, sprečava njeno mršenje, štiti je i hidrira tokom sunčanja. Kosa ostaje meka, nežna i svilenkasta nakon upotrebe. Ukoliko imate lokne, ovaj regenerator će ih kontrolisati. 🙂

Nanesite ga na kosu prosušenu peškirom, očešljajte se i oblikujte svoju kosu kako želite.

TROPICAL DE-LITE PROTECTION OIL

Ovo ulje štiti kosu tokom sunčanja. Naprskajte ga na kosu i koristite u zavisnosti od toga koliko dugo se izlažete sunčanju.

Ima potpuno isti nežan miris kao i šampon i maska. Ne otežava kosu i ne masti je, što je ogromna prednost.

Pripremite se na vreme za letnje vreme. 🙂

accessories-84528_1920