Novi proizvodi za vraćanje gustine i jačanje kose

Unitech uvek pruža nešto novo. Danas vam predstavljam novu liniju proizvoda koja se sastoji od šampona, losiona i tonik-pene za bogatiju kosu.

Alter Ego Italy je brend koji radi na stalnom usavršavanju svojih proizvoda pa je tako pred nama linija nazvana MADE WITH KINDNESS, linija namenjena nezi kose i kože glave napravljena od prirodnih sastojaka, bez sulfata, silikona, parabena i veštačkih boja.

Novi šampon za kosu BODIFYING SHAMPOO odgovara svim tipovima kose, a posebno slaboj kosi sklonoj proređivanju. Korišćenjem ovog šampona vaša kosa postaje gušća i jača, vraća joj se sjaj i deluje zdravije. Još jedna dobra strana je što stimuliše skalp i uklanja nečistoće. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu. Sastoji se od 92% prirodnih sastojaka. Nanesite ga na mokru kosu, umasirajte i ostavite nekoliko minuta da deluje, a zatim isperite.

Drugi korak je tretman losionom BODIFYING LOTION koji je tako kreiran da kosu hrani, kutikulu čini mekšom, a kosu gušćom, jačom i zdravijom. Može se koristiti posle svakog pranja kose. U sebi sadrži 98% prirodnih sastojaka. Nakon pranja kose nanesite losion na teme, nežno ga umasirajte i ne ispirajte.

Za stilizovanje kose predlažem vam još jedan novi proizvod – tonik-penu za gustinu kose BODIFYING TONIC MOUSSE. Formulisana tako da je obogaćena mineralima, poboljšava strukturu kose čineći je pri tom jačom i zdravijom. Neguje kosu celom dužinom, daje kosi dodatni sjaj. Dovoljno je da naneste 1-2 pumpice proizvoda na kosu prosušenu peškirom i onda je raščešljate. Kosu zatim stilizujete po svojoj želji.

Kao i ostali proizvodi iz ove linije, i pena je dermatološki testirana na hrom, kobalt i nikal. Najveći procenat sastojaka je prirodnog porekla.

Linija koja nosi ime Made with Kindness zaista opravdava svoj naziv. Svi preparati za kosu su skoro stoprocentno od prirodnih sastojaka, neguju i hrane vašu kosu dajući joj dodatnu snagu da se izbori sa svakodnevnim stresom i nečistoćama u okolini. Probajte i uverite se i sami.