Iz linije Made with Кindness stiže još jedan sjajan komplet za negu kose koji sadrži šampon, regenerator, tretman za kosu koji se ne ispira, tretman za regeneraciju kose i ulje za kosu.

Šampon za kosu SILK OIL preporučuje se onima čija je kosa neposlušna kako bi je smirio, nahranio i sprečio njeno mršenje. Efekat svile daje joj sjaj i mekoću. Napravljen je od prirodnih sastojaka, ne sadrži sulfate, parabene, veštačke boje niti petrolatum. Nanesite ga na mokru kosu, ostavite nekoliko minuta da deluje, a zatim isperite.

Drugi korak u ovoj nezi kose je nanošenje SILK OIL regeneratora u kremi. Intenzivni tretman za prirodnu, ali i tretiranu kosu daje kosi sjaj i mekoću. Kao i šampon, ima snažno dejstvo protiv mršenja kose, čini je glatkom i sjajnom, a pri tom je ne otežava. Na opranu kosu nanesite regenerator celom dužinom, umasirajte i ostavite da deluje nekoliko minuta,a onda dobro isperite kosu.

Kako bi nega kose bila potpuna, pristupite trećem koraku. SILK OIL ILLUMINATING predstavlja tretman za sjaj kose. U pitanju je losion u ampulama koji se ne ispira. Nežno prodire u vlas i hrani je. Kao i svi proizvodi iz linije Made with Kindness, i ovaj tretman je sastavljen od prirodnih sastojaka. Kada kosu prosušite peškirom, celom dužinom nanesite losion, pa zatim stilizujte po svojoj želji kosu.

Ukoliko je vašoj kosi potreban intenzivan tretman, onda vam preporučujemo SILK OIL INTENSIVE tretman za regeneraciju kose. Na opranu i prosušenu kosu peškirom nanesite losion, ostavite da deluje nekoliko minuta, zatim isperite. Kosa će biti glatka, sjajna i lako ćete je moći stilizovati. U svojoj formuli Silk Oil Intensive tretman ne sadrži parabene, silikone, sulfate, ali ima fenomenalnog kokosovog ulja o čijim blagodatima ne moramo govoriti.

SILK BLEND OIL je izuzetno hranljivi tretman za kosu koju treba omekšati, vratiti joj sjaj i svilnkast dodir. Ovaj luksuzni tretman namenjen je i prirodnoj i tretiranoj kosi. Sadrži mešavinu hranljivih i umirujućih ulja i upravo zahvaljujući tim uljima regeneriše beživotnu kosu. Samo nekoliko kapi ulja nanesite na vlažnu kosu pre stilizovanja kako biste je dodatno zaštitili ili na suvu za mekoću i kontrolu.

Zašto birati liniju SILK OIL?

U pitanju su proizvodi za negu kose pravljeni od prirodnih sastojaka, bez sulfata, parabena i drugih štetnih sastojaka. Proizvodi su testirani na hrom, nikal i kobalt. Čuvaju nas, a vode računa i o našoj sredini u kojoj živimo kako bismo i svoju planetu sačuvali.

MADE WITH KINDNESS – linija kreirana s ljubavlju.