Šišanje kose je jedan od zahtevnijih frizerskih poslova, jer uvek postoji velika odgovornost prema klijentu i pitanje da li će biti zadovoljan količinom skraćene kose. Frizeri znaju najbolje koliko je teško napraviti balans između želja klijenata i procene koju napravi njihovo profesionalno oko kad je u pitanju stanje nečije kose, i dužina koju treba skratiti. Veliki saveznik u ovom pomalo stresnom zadatku su uvek kvalitetne makaze. One koje su izrađene od kvalitetnog materijala, koje su „udobne“ za ruku, i za koje možete biti sigurni da vas neće izneveriti i da će uvek precizno pratiti svaku vašu zamisao. Mi u našoj paleti imamo veliki broj makaza koje su pristupačne svim frizerima, i uvek težimo da vam budemo podrška da napravite pravi izbor za sebe. Upamtite da za kvalitetne makaze ne morate dati čitavo bogatstvo, one se mogu naći i po prisupačnijim cenama, sve zavisi od potreba koje imate.  Ako se pitate kako da izaberete stvarno kvalitetne makaze za šišanje, pročitajte ovaj tekst do kraja jer smo izdvojili za vas tri različita tipa makaza, a vi razmislite o njima, pa nam javite utiske i postavite pitanja ukoliko ih budete imali:

JAGUAR GOLD LINE Green Mamba 5.5”

Ove makaze su vrlo zanimljivog dizajna, ako vam je to važno one mogu biti odličan izbor, jer pored toga što atraktivno izgledaju, izuzetno su kvalitetne. Makaze  Zelena Mamba imaju Jaguarovu „offset“ ručku sa kosim prstenom za palac, što omogućava opušten radni položaj. Izrađene su od kovanog čelika ekskluzivnim FRIODUR procesom kaljenja što omogućava da ostaju izuzetno dugo oštre. SMART SPIN šraf sistem omogućava lako, precizno i savršeno šišanje. Ove sofisticirane makaze imaju glatku površinu koja je veoma laka za čišćenje i održavanje. Mogu ih koristiti i osobe koje su alergične na nikal.  Cena im je 25.762,00 dinara, a uz kupljene makaze dobijate GRATIS ovu atraktivnu futrolu.

Print

MAKAZE JAY2  5.5”

Kvalitet, iskustvo i tehnologija “United Salon Tehnologies” Solingen, uz brendove Jaguar i Tondeo plasirali su novi brend JAY. Ove kvalitetne makaze dostupne svakom frizeru. Zato smo i napomenuli u tekstu da nije potrebno da izdvajate veliki novac da biste dobili nešto kvalitetno, a ovo je dobar primer.  Izrađene su od izdržljivog, nerđajućeg čelika, elegantne su i praktične. Uz pomoć njih sa sigurnošću dobijate preciznu frizuru svaki put kada ih koristite. Ove makaze imaju poluintegrisana sečiva sa ravnim šrafom i “offset” dizajn koji pomaže frizeru da sa lakoćom obavlja svoj posao! Njihova cena je 2.679,00. Takođe, postoji i varijanta ovih makaza  od  6“, a cena je ista.

Print

EFILIR MAKAZE JAY2 6“

Makaze koje takođe toplo preporučujemo jer su vrlo kvalitetne, imaju ergonomski dizajn što omogućava udoban rad. Sa njima se mogu postići savršeni slojevi i prelazi, što omogućava kvalitetna izrada i 34 zuba. Cena je 2.961 dinar.

Print