Obradujte sebe ili sebi drago biće ovom profesionalnom mašinicom za šišanje po izuzetno povoljnoj ceni.

Moser Primat je veoma snažna mašinica, tiha i ravnomernog rada. Ima hromirani Star Blade nož koji je izrađen od precizno brušenog i visokokvalitetnog čelika, odličnog kvaliteta i vrlo dugog trajanja, proizvedenog u Nemačkoj. Multiklik podešavanja dužine šišanja omogućava šest pozicija noža, od 0,7 do 3 mm. Polarizovani oscilatorni motor sa 3000 oscilacija u minuti joj dozvoljava kontinuiranu upotrebu. Uz mašinicu dobijate i četku mini fade Wahl/Moser.

Ovaj set sada na akciji košta manje od sedam hiljada.

Veliki izbor mašinica za šišanje Moser sada je na odličnom popustu. Iskoristite akciju koja traje do kraja godine! Moser mašinice su izrađene od visokokvalitetnog čelika, ergonomskog dizajna i tihog rada motora. U ponudi su Moser Chrom 2 Style profesionalna žično-bežična mašinica za šišanje sa inovativnim “Diamond Blade” nožem koji je presvučen karbonskom presvlakom sa dijamantskim svojstvima, Moser Genio Pro profesionalna bežična mašinica za šišanje sa 2 zamenjive litijum jonske baterije bez efekta memorije, zatim Moser Genio Pro Fading Edition profesionalna bežična mašinica za šišanje sa 2 XL litijum jonskom baterijom. Poseduje” Fading edition” nož koji je posebno dizajniran i namenjen za kratku frizuru i šišanje uz glavu. Moser Li+Pro2 profesionalna žično-bežična mašinica za šišanje sa inovativnim “Diamond Blade” nožem koji je presvučen karbonskom presvlakom. Moser chrom2style blending edition je profesionalna žično-bežična mašinica za šišanje sa preciznim nožem.

I ne zaboravite, uz svaku kupovinu preko 2000 dinara, dobijate vaučer sa 15% popusta koji možete iskoristiti tokom januara 2022.