kok

Dragi fanovi TIGI-ja, evo super vrelih vesti za vas! TIGI stručnjaci znaju dobro koliko je važno zaštititi kosu tokom letnjeg perioda, naročito dok je konstantno izložena suncu i isušivanju. Tako da svi vi koji ovog leta planirate da plivate, uživate u vrelim letnjim avanturama i provedete puno vremena na suncu, možete biti potpuno bezbrižni uz novi set Bed Head proizvoda Totally Beachin’. Blistavost i mekoća vaše kose će da traje, izgledajte i osećajte se zanosno tokom letnjih meseci – znamo koliko vam je to važno. Nova kolekcija dizajnirana je tako da vašu kosu oslobodi od ostataka znoja, morske soli i peska. Nju čine tri fantastična proizvoda, i svi su dostupni u Unitech-u:

Print

1. Totally Beachin šampon 200ml – pomaže da se rešimo znoja, soli i peska sa plaže. Dobijamo meku i sjajnu kosu, koristi se uz regenerator. Nanese se na mokru kosu, izmasira i ispere.

Print

2. Totally Beachin regenerator 200ml – regenerator posle izlaganja suncu. koristi se uz šampon. Nanosi se od sredine kose ka krajevima, ostavi da deluje 5min a potom ispere.

Print

3. Beach Bound sprej za zaštitu kose 100ml – Štiti kako prirodnu tako i farbanu kosu, od toplote i vlage. Neguje kosu i čini je živahnom. Upotreba: naprska se na vlažnu kosu, ostavi se oko 1 min a potom lagano raščešljati kosu.

Print