Još malo utisaka sa tek završenog sajma! Unitech bina je bila vrlo posećena. Naši frizeri su svoje iskustvo i svoje ideje podelili sa posetiocima sajma i pokazali šta se može postići uz malo mašte, veštine i sa sjajnim preparatima za kosu brendova TIGI i Alter Ego.

Prva nam se predstavila Miljana Tubić iz frizerskog salona City Hair iz Novog Sada. Pokazala je dve letnje frizure. Nove boje za kosu iz linije Colour Trip TIGI koristila je za pramenčiće na jednom modelu kombinujući pink i violet boju. Istakla je prednost novih boja jer se mogu koristiti i na posvetljenoj i na neposvetljenoj kosi, a intenzitet dobijenih tonova zavisi upravo od toga da li je kosa blanširana ili nije. Pre šišanja na kosu je stavila Bed Head Control Freak, serum za ispravljanje kose, koji pored toga što ravna kosu, olakšava i njeno šišanje. Za stiliziovanje je preporučila slani sprej za teksturu, Rockaholic Thunderstruck, jer daje punoću i učvršćenje, zatim Rockaholic lak za kosu, a za umirivanje krajeva Catwalk Blow Out balzam. Talase u kosi oblikovala je presom za kosu.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Na bini je zatim nastupio Petar Kostić iz Novog Sada, vlasnik salona Kostić Hair Studio, sa temom Avangardna ženska frizura i Street style muške frizure za proleće/leto 2017. Muški modeli su imali ofarbane šiške TIGI Mix Master bojama, a za stilizovanje je koristio Salt spray, zatim TIGI Matte Separation jer daje učvršćenje i prirodan izgled frizure. Omiljeni preparat frizera za završetak frizure jeste lak za kosu Bed Head Masterpiece, koji pored učvršćenja dodaje sjaj i ima predivan miris. Ženska frizura je izazvala posebnu pažnju svih posetilaca. Avangardna frizura iz kolekcije proleće/leto 2017. bila je takva da slike govore više od reči.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Iz Bijeljine su nam stigli Nebojša Čavić iz salona Top Hair Studio i Saša Pejić iz Frizerskog studija Dominion. Istovremeno su na bini pokazali mogućnosti muškog šišanja under cut i senčenje sa stranei oblikovanja brade i jednu lepu svečanu punđu učvršćenu lakom za kosu Alter Ego.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kosa koja upada u oči, već dobro poznat slogan salona Mićović Style i ove nedelje je zaista upadala u oči na najlepši mogući način. Videli smo muške trendi frizure i dve ženske svečane frizure. Mogli smo da vidimo i frizuru koja je osvojila 2. mesto na Međunarodnom takmičenju održanom u Bosni a čiji kreator je bila Laura Jovanović.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Još jedan umetnik na delu bio je Ivica Mićanović iz Loznice, vlasnik Frizerskog salona Ivica. Pokazao nam je kako se može stilizovati brada, jedno muško šišanje i hair tattoo. I sve to uz pomoć Wahl mašinice.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Uz dobru muziku, sjajno raspoloženje i mnogo mašte uživali smo u programu koji nam je priredio Unitech. Do sledećeg sajma i novih susreta pogledajte na fotografijama kako smo se družili.