U novoj liniji MADE WITH KINDNESS italijanskog brenda Alter Ego Italy centralno mesto zauzimaju šamponi za kosu koji su kreirani prema tipu i potrebama kose, tako da možete birati jedan od tri tretmana, već prema tome šta vaša kosa traži.

 

 

1. Revitalizujući tretman

Ovim tretmanom stimulišu se specifični delovi kože glave kako bi se vratila ravnoteža i zdravlje sa posebnim okusom na tačke revitalizacije. Energizing šampon specijalno formulisan da povrati elastičnost i otpornost lomljivoj i krtoj kosi dubinski pere i priprema kosu za druge dopunske tretmane protiv opadanja kose. Nanosi se na mokru kosu, ostavi da deluje nekoliko minuta, a zatim dobro ispere. Ukoliko je potrebno, postupak se može ponoviti.
Energizing šampon sadrži vitamine PP, B3, koji poboljšavaju prirodnu barijeru kože, smanjuju lučenje sebuma, hrane i umiruju.
Ekstrakt testeraste palme sprečava gubljenje kose, pantotenska kiselina hrani i omekšava kosu i održava prirodan nivo hidratacije.

2. Umirujući tretman

Ovaj tretman uspostavlja normalnu funkciju i elastičnost kože glave, ojačava zaštitnu barijeru i smanjuje iritaciju. Koristi se Calming šampon za dubinsko pranje kože glave. Može se koristiti i kao šampon u pauzi između dva tretmana.
Na mokru kosu ga nanesite, ostavite da deluje nekoliko minuta, a potom dobro isperite. Postupak se može ponoviti.
Svojim sastojcima hidrira i umiruje kožu glave (potassium olivoyl pca), deluje antiupalno i umirujuće (bisabolol i ekstrakt kamilice).

3. Tretman vraćanja prirodnog balansa

Pure balancing ritual aktivira cirkulaciju, elimiše limfatičk staze, uklanja višak sebuma. Pure balancing šampon namenjen je dubinskom pranju kose čime se vraća prirodni balans. Uklanja višak sebuma i perut, nežno pere kožu glavu, čak i onu sa najviše nečistoća. Kosa postaje čista i lepršava.
Na mokru kosu nanesite šampon, ostavite da deluje nekoliko minuta i dobro isperite. Ako je potrebno, postupak možete ponoviti.
Sadrži komponente koje hrane i omekšavaju kožu glave (potassium olivoyl pca), imaju umirujuće i antiupalno dejstvo (ekstrakt kamilice) i deluju antiseptično i antioksidirajuće (pirokton olamin). Zahvaljujući ovim sastojcima pomažu koži glave da vrati prirodni balans.

4. Lagani regenerator za revitalizaciju kose

Gentle Detangler je lagan hidrirajući regenerator za kompletan tretman nakon pranja kose šamponom. Nežno odmršava kosu čineći je lepršavom, svilenkastom na dodir i ne otežava je.
Nanesite ga ravnomerno na celu dužinu kose, ostavite da deluje nekoliko minuta i isperite. Arganovo ulje jača, hrani i revitalizuje kosu, susamovo ulje čist jei i jača, a proteini pšeni ce je hidriraju i kondicioniraju.

Nijedan od ovih preparata ne sadrži sulfate, parafinski vosak, silikone niti sintetičke boje.