Šta mislite o afro-loknama? Neobično, interesantno, lepršavo, nestašno? Svakako, vrlo neobične su upravo afro-lokne, kao da su u stalnom pokretu. Ukoliko poželite da promenite svoju frizuru ili svojim loknama dodate malo nestašluka, novi uvijač za kosu iz firme BaBylissPRO će vam to omogućiti.

Uvijač za kosu BaBylissPRO predviđen je za dugu i veoma dugu kosu i to zahvaljujući veoma dugoj cevi od 19 cm, koja je šest centimetara duža od standardne cevi.

Grejna cev je izrađena pomoću titanijumsko-dijamantske tehnologije koja ubrzava proces stilizovanja i osigurava otpornost na visoke temperature. Uvijač za kosu ima 30 nivoa temperature  od 135°C do 220°C čime se omogućava bolja zaštita na svim tipovima kose i dugotrajni rezultati čak i sa vrlo gustom i jakom kosom.

Karakteristike:

Snaga 29 W

Izuzetno dugačka grejna cev dužine 19 cm, prečnika 10 mm

Titanijumsko dijamantska tehnologija

Temperatura sa linearnim podešavanjem (od 135°C do 220°C)

Kontrola temperature (30 nivoa)

Automatsko isključivanje nakon 72 minute

60% više grejne površine

Vrh koji ostaje hladan

Rotirajući kabel dužine 2,7 m

Ugrađeno postolje

Zaštitna podloga i termalna rukavica za stilizovanje

 

Naravno, kao i uvek, kosu pre stilizovanja zaštitite nekim preparatom, predlažemo vam sprej za zaštitu kose Hi T Security. On pruža termičku zaštitu svim tipovima kose, sprečava naelektrisanost kose i nanosi se na suvu kosu pre upotrebe uvijača. Kosu delite na što manje sekcije kako bi lokne bile sitnije. Možete na krajeve kose naneti kremu za kosu After Party, i na kraju dodati laka za kosu BH Masterpiece za još dugotrajniji efekat.