Na jednom od najvećih sajmova posvećenih nezi, zdravlju i lepoti kose, kozmetike i zdravlja, Sajmu Dodir Pariza u Beogradu, veliku pažnju posetilaca privukao je štand kompanije UNITECH iz Novog Sada. U hali 1 Beogradskog sajma UNITECH je, pored svog stalnog programa, u novom ambijentu ovog proleća promovisao nove brendove.

Kako smo već najavili, predstavljen je brend TOPFACE, dekorativna šminka koja stiže sa turskog tržišta i koja kvalitetom osvaja pažnju dama. Šminkerke Jovana Živković i Vesna Kostić davale su savete o pravilnom šminkanju, a posetioci su mogli isprobati i testirati proizvode.

Novi brend svilenih trepavica Luxury Eye by Helga Halapi, nadogradnja i pravilna upotreba alata za nadogradnju svilenih trepavica i sve to po promotivnim sajamskim cenama privukli su posetiteljke sajma, a posebno kada se zna da je za promociju bila zadužena Ankica Nuredinoski koja uvek ima sjajan savet više neophodan za savršenu nadogradnju svilenih trepavica.

Na štandu STALEKS sa posetiocima su se družile Maja Jelača, naša saradnica, i specijalna gošća Alyona Sapielnikova, menadžerka za STALEKS iz Ukrajine. Pribor vrhunskog kvaliteta za manikir i pedikir izrađen od nerđajućeg čelika, trajan i kvalitetan našao se na našem tržištu prvi put, i to na štandu Unitech-a i izazvao zaista veliku pažnju.

Kao i prethodnih godina, CND je i ove godine bio atraktivan za posetioce. Program trajnih lakova i gel-lakova posetiocima Sajma predstavila je Ines Ćoso, naša saradnica iz Beograda. Pored već prepoznatljivog Shellaca, tu su predstavljeni i Creative Play i Shellac Luxe.

Wahl mašinice za šišanje prezentovali su Goran Gajić Gaja iz Studija Gaja i momci iz Berberaja Čarolija. U subotu se sa nama družio Gaja, a u nedelju momci iz Berberaja. I Gaja i Brica su uvek dobro raspoloženi i spremni da posavetuju i pokažu kako se Wahl mašinicom za kosu može i šišati i stilizovati kosa.

 

Oba dana sa posetiocima i sa nama družile su se Violeta Hadži Vujanović iz salona Red Lady i Svetlana Stamenković. Pokazale su kako se pravilno upotrebljavaju profesionalni alati za stilizovanje kose, omogućile da se isti isprobaju, govorile o preparatima za negu i oblikovanje kose, a neki su sa štanda otišli i sa novom frizurom :).

Tako je uspešno završen još jedan sajam – još jedan susret sa lepotom, negom i zdravljem. Novina nije nedostajalo, saveta je bilo dovoljno, a dobre energije i vedrog raspoloženja u Unitech-u uvek ima za sve.