Kako smo najavili u prethodnom postu, nastavljamo sa predstavljanjem nove „porodice“ Made With Kindness preparata Alter Ego Italy za negu duge kose.

Repair linija namenjena je tretiranoj i oštrećenoj kosi. Zasnovana je na bogatim sastojcima prirodnog porekla, aminokiselinama i proteinima zahvaljujući čemu jača i oporavlja vlas, a kosu čini zdravom, bogatom, jakom i otpornom.

Svi proizvodi iz Repair linije su dermatološki testirani. Vrednosti nikla, hroma i kobalta su niže od 1 ppm. Formulacija je BEZ sulfata, parabena i petroleuma za maksimalnu zaštitu strukture kose i kozmetičke boje.

Ulje avokada koje je bogato vitaminima, omega 3 i masnim kiselinama hidrira kosu, jača je i revitalizuje. Ekstrakt ovsa obavija vlas štiteći je od spoljnih agenasa, a arganovo ulje je čini sjajnom i svilenkastom. Svi ovi sastojci dubinski hidriraju kosu i jačaju je.

Repair šampon za kosu namenjen dubinskom pranju kose trenutno je obnavlja, ostavlja je sjajnom i zdravom, jača i štiti vlas. Nanesite ga na mokru kosu, umasirajte i ostavite da deluje nekoliko minuta, a zatim isperite. Ukoliko je potrebno, postupak možete ponoviti.

Repair krema regenerator zahvaljujući amonokiselinama i keratinu ima duboko restrukturirajuće dejstvo. Nanesite je na opranu kosu celom dužinom, ostavite da deluje nekoliko minuta, a zatim isperite.

Repair protiv lomljenja kose se nanosi na čistu kosu i ne ispira se. Obavija vlas, jača je i sprečava pucanje krajeva.

Nakon ovakvog tretmana kosu stilizujte po svojoj želji.