Novo! Ako želite da unapredite svoje poslovanje, uzmite nove preparate za oblikovanje kose. Pred vama su profesionalni heroji stilizovanja. Novi TIGI copyright custom create preparati za stilizovanje kose proširuju mogućnosti frizera i omogućavaju im da zadovolje potrebe svojih klijenata.

Krema za regeneraciju ispucalih krajeva

Krema za regeneraciju ispucalih krajeva sa keratinom i aminokiselinama zatvara pore i smanjuje efekat ispucalih krajeva. Kosu čini hidriranom, zdravom i mekšom. Odgovara svim tipovima kose.

Keratin jača kosu i daje joj zdrav izgled. Prodire duboko u vlas i jača proteine iznutra.

Na vlažnu kosu nanesite malo kreme sa fokusom na dužinu i krajeve. Nakon toga je osušite kako želite.

Višenamenska krema za stilizovanje

Još jedna krema sa keratinom! Daje osećaj gustine i omogućava vam lakše stilizovanje kose. Pored keratina, ova krema sadrži benzofenon-4 koji štiti kosu od UV zraka.

 

Malo kreme stavite na dlanove i nanesite na celu dužinu vlažne kose i na krajeve, a zatim je isfenirajte. Za bolji efekat nanosite sloj po sloj radi ujednačenosti.

Višenamenska krema za stilizovanje je pogodna za sve tipove kose. Nakon upotrebe kosa deluje gušće, lakše se stilizuje i ne mrsi se.

Slani sprej za teksturu

Ukoliko volite frizuru kao sa plaže, onda je ovaj slani sprej pravi izbor. Sadrži so iz Mrtvog mora, oblikuje kosu i definiše teksturu, a kosa je razbarušena i talasasta kao posle izlaska iz mora. Osim toga, zahvaljujući glicerinu koji prodire u vlas i zadržava se, kosa će biti negovana i zdrava.

 

Može se koristiti na svim tipovima kose. Poprskajte ga po suvoj ili mokroj kosi i oblikujte po želji.

Višenamenska pena za stilizovnje

Pena za stilizovanje sadrži so iz Mrtvog mora i glicerin, kao i slani sprej za teksturu. Pomoću ove pene možete napraviti postojanu frizuru i zaštiti kosu od vlage. Zahvaljujući sastavu, kosa će biti negovana, meka i zdrava.

 

Preporučljiva je za sve tipove kose. Razdelite kosu i sprej usmerite na koren kako biste podigli kosu, a zatim je isfenirajte.

Višenamenska pena je savršena za talase.

Krema za čvrste lokne

Kada želite da naglasite lokne, onda uzite ovu kremu. Pomoću nje ćete naglasiti lokne, negovati kosu i dati joj blagu definisanost, ali i dugotrajnu i postojanu frizuru.

Bogata je masnim kiselinama (kokosovo ulje), sadrži keratin, protein odgovoran za ujednačenost strukture kose, jačinu dlake i zdrav izgled.

Na mokru kosu nanesite kreme i oblikujte po želji.

Pasta za teksturu

Pasta za teksturu daje kosi prirodno blistavi sjaj i omogućava definisanje teksture kratke kose. U svom sastavu ima benzofenon-4 koji kosu štiti od UV zraka, propilen glikol koji neguje i hidrira kosu i ozokerit zahvaljujući kom kosa dobija gust izgled.

Utrljajte kremu u dlanove, a zatim nanesite na suvu kosu i prstima definišite oblik.

Završna vosak krema

Luksuzna vosak krema napravljena od pčelinjeg voska preporučuje se za dugotrajnu frizuru i mat finiš. Savršena je za kratku kosu i kosu srednje dužine, za maksimalno čvrstu formu.

Pored pčelinjeg voska u sastavu ima benzofenon-4 što je čini odličnom za zaštitu od UV zraka.

Na suvu kosu nanesite malo kreme koju ste utrljali u dlanove, a zatim oblikujte po želji. Da biste vosak omekšali i lakše naneli, zagrejte ga na dlanovima.

 

Ovaj bogati asortiman za stilizovanje kose se već koristi u našim salonima. Uz proizvode za negu kose (SOS tretmani) postići ćete savršene rezultate, a vaši klijenti će biti prezadovoljni.