Nova linija za negu kose predstavljena u Edukativnom centru Unitech u Novom Sadu.

Kada je našoj kosi potrebna dodatna nega, kada je umorna od stalnih tretmana, neposlušna i suva, učinićemo sve da je oporavimo. Na našem tržištu se pojavila nova linija italijanskog brenda Alter Ego – SHEWONDER!

U pitanju je komplet od tri proizvoda koji će kosi vratiti sjaj i gipkost. U Edukativnom centru Unitech održana je edukacija na kojoj su predstavljeni hidratantni šampon za regeneraciju kose, instant  maska za oblikovanje i uljani eliksir za sjaj kose. Edukaciju je vodio Aleksandar Andrejić, frizer edukator iz Beograda, koji je pokazao šta se i kako može postići korišćenjem ovih preparata. U zavisnosti od potreba kose izvodi se duži ili kraći tretman.

Duži tretman, salonski, namenjen je onim klijentima koji imaju bilo kakvih smetnji na koži glave, bilo da je u pitanju masnoća, perut ili nešto slično. Pošto maska u svom sastavu ima glinu, takvi problemi se mogu rešiti nakon nekoliko tretmana. Maska se nanosi na suvu, neopranu kosu kako bi skupila pore i pokupila višak sebuma. Nakon dva minuta delovanja doda se voda i hidratantni šampon za regeneraciju, umasira se u kosu i ispere. Nakon toga se nanese drugi put šampon, utrlja u kosu da zapeni i skine sve ostatke sa kose, ispere, a onda se ponovo nanese maska, sada na celu dužinu kose. Maska olakšava raščešljavanje kose, daje joj sjaj i gipkost. Kada se posle dva minuta kosa ispere, isfrotira se i onda se nanese uljani eliksir za sjaj kose, koji se ne ispira. Ovaj eliksir daje kosi sjaj, svilenkastost i mekoću. Nakon feniranja na dlan nanesite nekoliko kapi eliksira, razmažite po dlanovima i prođite kroz kosu. Kosa postaje fenomenalno glatka, blistava, meka, dobija na punoći. I miriše divno!

Kraći tretman se izvodi kao klasičan tretman. Posle pranja kose šamponom dva puta, nanese se maska na celu dužinu kose, ostavi da deluje dva minuta i ispere. Instant maska za oblikovanje hrani i neguje kosu, daje joj punoću i sjaj, ne otežava je. U sastavu maske na bazi gline nalazi se shea buter i komleks na bazi skroba, što, zapravo, hrani kosu. Zatim se nanese eliksir i kosa je spremna za stilizovanje. Šampon i uljani eliksir za sjaj sadrže u sebi kombinaciju prirodnih ulja (crni kumin, pataua, cubaki).

Kosa će biti hidrirana, disciplinovana, vreme stilizovanja se skraćuje i izbeći ćete onaj efekat naelektrisanosti kose jer maska deluje tako da dlaka ne reaguje na vlagu iz vazduha, da je nahranjena i zatvorena.

Proizvodi su dostupni u dve veličine, šampon od 250 ml i 950 ml, maska od 300ml i 1000 ml, a eliksir od 150 ml. Preparate možete koristiti ne samo u salonu, već negu nastaviti i kod kuće.