Lepota je smisao svega, oplemenjuje čoveka, budi čula, unosi radost. Kaže se da je lepota u pogledu posmatrača, a čini mi se da je lepota još veća kada je oko lepo :). Tu sada na scenu stupaju lash artisti koji će naš pogled učiniti očaravajućim.

Kao što smo bili najavili još krajem decembra, gošća Unitech-a 27. i 28. aprila bila je poznati lash artist Helga Halapi, jedna od najboljih lash artista koja ima i svoj brend. Zahvaljujući našoj edukatorki Ankici Nuredinoski, Helga je dva dana prenosila svoje znanje i iskustvo polaznicama seminara.

Helga Halapi je na edukaciji otkrila najlakši način za pravljenje savršenih snopova 2-8 D i pokazala kako se dobija savršena linija trepavica. Nova tehnika koju su polaznice seminara prošle može se primeniti u svakodnevnom radu u salonu.

 

Unitech je u saradnji sa Ankicom Nuredinoski i Juliana Lashes Srbija ugostio sedamnaest sjajnih devojaka, a neke su došle čak iz Švedske. Bilo je polaznica iz Hrvatske, iz Slovenije, iz Bosne, i, naravno,iz Srbije – iz Novog Sada,Beograda, Gornjeg Milanovca.

Sve devojke koje su učestvovale na edukaciji su bile veoma zadovoljne. Kažu da im je ovo bilo jako prijatno i korisno iskustvo. Svoje zadovoljstvo nije krila ni Helga ističući profesionalnu organizaciju, odličnu saradnju i atmosferu na edukaciji. Još jednu vrlo bitnu činjenicu je izdvojila – važnost rada sa kvalitetnim proizvodima jer ni najsavršeniji rad nije dobar ako se radi sa lošim materijalima.

Ukoliko zaista želimo da svoj posao obavljamo profesionalno, stalne edukacije su potrebne jer su garancija sjajnih rezultata. Kada radimo posao koji volimo, mi zapravo ne radimo, već uživamo u svakom danu.