Ukrajinski brend STALEKS polako osvaja naše tržište. Bogat asortiman pribora za manikir i pedikir postaje obvezni deo kozmetičkih salona. Izrađen od prvoklasnog nerđajućeg čelika omogućava dugotrajunu upotrebu, a posebna prednost ovog brenda jeste to što nudi pribor kako za profesionalnu upotrebu tako i za nastavak nege kod kuće.

Stalno usavršavanje proizvoda i noviteti su zadatak stručnjaka koji zastupaju ovaj brend. Danas ću vam predstaviti nešto novo za fenomenalan pedikir.

Reč je o diskovima od nerđajućeg čelika za električnu turpiju koja se koristi za aparatni pedikir. S obzirom na materijal od kog su napravljeni, ovi diskovi trpe sve vidove sterilizacije – hemijsku, suvu sterilizaciju i autoklav, takođe se mogu sterilizovati u ultrazvučnoj kadici. Diskovi su napravljeni u tri veličine – S, M, L prečnika 15, 20 i 25 mm. Njima se radi na određenom broju obrtaja. Na diskove se lepe zamenski nastavci za jednokratnu upotrebu različite granulacije za različite probleme na stopalima. Sa ovim zamenskim nastavcima možemo zaboraviti na upotrebu skalpela tokom pedikira. Zamenski nastavci su različitih granulacija: 100, 180, 240 i 320.

Glavna prednost ovog novog alata za pedikir je u tome što pruža mogućnost povećanja brzine i kvaliteta pedikira.

U novom programu za pedikir nalaze se cangle za urasle nokte, cangle za sečenje noktiju, makazice za pedikir 7mm, pinceta za pedikir i kireta za čišćenje kanala.

Uz ovaj program skraćuje se vreme tretmana za oko 20 minuta.

Maja Jelača, vlasnica salona Gorgeus i saradnica Unitech-a, predlaže da se nakon pedikira uradi piling stopala koristeći CND Marine Salt Scrub i masaža nekim od fantastičnih CND losiona.

Stopala su nakon ovakvog tretmana meka, nežna i spremna za letnju obuću.