Za dobar manikir i pedikir neophodni su kvalitetan i izdržljiv pribor. Kako bi olakšali rad svima koji se bave negom i lepotom ruku i nogu, odnosno svima kojima je važno da im ruke i noge budu negovane, ukrajinski brend STALEKS donosi izuzetno otporan, trajan i kvalitetan pribor i na usavršavanju svojih proizvoda kontinuirano radi.

Staleks je brend koji se prvi put pojavljuje pre dvadesetak godina u Harkovu u Ukrajini. Vrlo brzo je od malene radionice izrastao do međunarodne korporacije sa industrijskim kompleksom visoke tehnologije. Danas su STALEKS proizvodi dostupni u 26 zemalja širom sveta.

Specifičnost STALEKS-a je kompletan proizvodni ciklus i visoka kontrola kvaliteta. Svi proizvodi pravljeni su od nerđajućeg čelika otpronog na koroziju koji se koristi za izradu medicinskih instrumenata.

U asortimanu STALEKS-a nalazi se više od 40 proizvoda za manikir i pedikir. Svake godine se radi na unapređenju programa i proizvoda, pa se tako danas nalaze u prodaju dve linije – STALEKS za kućnu upotrebu i STALEKS PRO za profesionalnu upotrebu. Savremena oprema, usavršena tehnologija, originalni dizajn i više od 600 zaposlenih stručnjaka doprinose stvaranju profesionalnih instrumenata.

Kompletan pribor za manikir i pedikir je izrađen od prvoklasnog nerđajućeg čelika. Zbog ručnog oštrenja ivica nije potrebno dodatno oštrenje tokom dužeg perioda, a to rezultira vrhunskim kvalitetom pedikira i manikira. Raznovrsnost, ergonomski dizajn i dug vek trajanja predstavljaju ključne karakteristike Classic i Beauty&Care serije instrumenata koje ih čine nezamenljivim za sve one koji brinu o svom izgledu.

Classic

Rafiniran dizajn pakovanja naglašava ključne karakteristike ove linije – tradicionalni oblici, konvencionalan pristup dizajnu, lakoća korišćenja i dug vek trajanja. Classic linija je odličan izbor za manikir i pedikir.

Beauty&Care

Pakovanje Beauty&Care linije ima tri različite boje u skladu sa namenom pribora – ljubičasta označava pedikir, ružičasta manikir, a narandžasta je rezervisana za make-up.

Kompletan pribor – makazice za nokte, za zanoktice, pogurivače, cangle, turpije – izrađen je, kako je već rečeno, od medicinskog nerđajućeg čelika koji je otporan na koroziju i ima antialergijska svojstva.

Zašto se opredeliti za STALEKS?

Upravo zbog posvećenosti poslu, stalnom radu na usavršavanju svojih proizvoda, STALEKS se nalazi u samom vrhu po kvalitetu pribora za manikir i pedikir. Novosadska kompanija Unitech je uvoznik i distributer i ovog brenda a uskoro ćete ga moći videti na Sajmu kozmetike u okviru Unitech štanda!