Želite li da ojačate svoju kosu nakon hladnoće i suvog vazduha? Želite da je podmladite i osvežite? Da vam kosa bljesne na prolećnom suncu i privuče poglede onih koje volite? Naravno, ko to ne voli.

Kako to kažu stručnjaci za kosu, među njima i Milica Štegmajer sa kojom sam razgovarala, posle zime je potrebno nahraniti kosu jer ona zimi lakše puca zbog naglih promena temperature, onih napolju i onih u zatvorenom prostoru. U zavisnosti od tipa kose biramo i preparate za negu. Uvek je dobro za jačanje kose koristiti preparate koji sadrže keratin u sebi jer on jača vlas tako što je popunjava.

Postoji  li nešto što je dobro za svaki tip kose?

Rich nam nudi nešto što odgovara upravo tome, svakom tipu kose. Oba proizvoda sadrže u sebi seme  arganovog ulja.

Rich de-frizz and shine mist je ulje za kosu koje jača suvu i umornu kosu i povećava sjaj. Prodire duboko u vlas vraćajući kosi pri tom prirodan nivo hidriranosti. Zahvaljujući kokosovom ulju sprečava njeno  mršenje. Rezultat: sjajna, glatka i blistava kosa.

Rich rejuvenating argan je takođe ulje za kosu koje je mešavina ulja arganovog semena, ulja slatkog badema i maslinovog ulja. Kosa postaje mekša, zdravija i blistavija. Najbolje  od svega, ne ostavlja mastan trag, a upotrebom jačate svoju kosu, negujete je i štitite boju.

Rich-Argan-Oil-Elixir

Posvetite malo vremena svakoga dana svojoj kosi, biće vam vrlo zahvalna, a vi zadovoljni.