Kao što je svaki čovek poseban, tako je i svaka kosa priča za sebe. Poznati svetski brend TIGI je upravo tome posvetio svoju novu liniju za negu kose ne samo u salonskim uslovima, već i za nastavak nege kod kuće. Ovim je omogućeno da svojim klijentima pored kreativnosti pružite i jedinstven izgled.

Prvi tretman o kom ćemo ovde govoriti jeste SOS  tretman.

Ovim tretmanom kosi se vraća jačina u roku od samo pet minuta. SOS formira oko vlasi zaštitni sloj čime omogućava hidrolizovanim proteinima i aminokiselinama da prodru u vlas i regenerišu vlakna. Četkicom se nanosi na celu dužinu kose, umasira se u kosu, na kosi deluje oko pet minuta i zatim se ispere. Kosa ne mora da se greje. SOS tretman je želatinaste strukture. Kosa nakon nanošenja ovog tretmana postaje kruta, ali se upotrebom balzama ona omekšava.

SOS tretman nije namenjen samo oštećenoj kosi. Može se koristiti i kao zaštita od krzanja kose. Kosa tretirana SOS Extreme Recovery postaje jača i zdravija  u odnosu na netretiranu.

SOS tretman sadrži keratin, crni pirinač, elastin i aminokiseline morskog sadržaja što sve zajedno doprinosi regeneraciji vrlo oštećene kose. Samo jedan tretman vraća količinu keratina koju kosa izgubi za godinu dana. Nakon upotrebe kosa je vidljivo jača i zdravija i lakša za oblikovanje.

TIGI Copyright Care u svom asortimanu za pranje i negu kose nudi čitav niz proizvoda. Ovde izdvajamo dva tretmana, jedan za regeneraciju kose, drugi za hidrataciju.Repair šampon i kondicioner namenjeni su slaboj i oštećenoj kosi. Repair sistem jača veze unutar vlasi i smanjuje ošetećenja usled spoljašnjih uticaja. Kosa se opere Repair šamponom, nanese se SOS tretman, zatim se kosa ponovo opere istim šamponom, a onda se koristi balzam. Ovo je nešto drukčiji tretman od uobičajenog jer se šampon koristi i pre i posle SOS tretmana. Moisture šampon se upotrebljava na identičan način kao i Repair, ali je on namenjen suvoj i oštećenoj kosi sklonoj mršenju. Kosa postaje mekša, hidrirana i negovana.

 

Tretmani koje smo predstavili mogu se raditi tri puta u tri nedelje kako bi se postigli željeni rezultati i efekti postali vidljivi. Takođe se mogu primeniti pre blanširanja da bi se kosa ojačala za naredni postupak.

Svi TIGI Copyright Care šamponi i regeneratori sadrže Colour Care Complex, jedinstvenu kombinaciju kokosovog ulja, keratina i lipida, koji kosi daju živahnost, hrane je i čine je zdravom.