Šta je to što TIGI čini posebnim?

Svaka kosa, kao i svaki čovek, posebna je priča, jedinstvena i specifična. Anthony Mascolo i Christel Lundqvist su baš zato osmislili jedinstven program koji se uklapa sa TIGI copyright©olour asortimanom i tako omogućili frizerima da iskažu svoju kreativnost, a klijentima vrhunsku negu i jedinstven izgled.

Ako vam je kosa prirodno suva, a dodatno je isušujete farbanjem, onda je neophodno da joj omogućite intenzivnu hidrataciju. Za gladak izgled kose predlažem vam šampon i balzam MOISTURE SHAMPOO & CONDITIONER.  Ova dva preparata su namenjena suvoj kosi sklonoj mršenju. Zahvaljujući fenomenalnom sastavu,keratinu, lipidima i organskom kokosovom ulju, dubinski neguju i hrane kosu, jer ovi sastojci prodiru duboko u vlas kose, a čine je mekom i glatkom, i čuvaju je prilikom stilizovanja.

U frizerskom salonu City-hair Miljana isprobali smo ovaj tretman. Kosi koja je prirodno suva, bio je neophodan udar hidratacije. Šampon i regenerator su učinili svoje – kosa je postala primetno mekša, svilenkastija i mirnija. Za stilizovanje kose Miljana je predložila ulje za sjaj kose koje kosi daje sjaj, umiruje je i sprečava njeno mršenje. Rezultat je fantastičan! I posle salonske upotrebe, kosa zadržava mekoću, posle samo jednog tretmana. Za dugotrajne efekte, preporučujemo da se isti šampon koristi i u kućnim uslovima.

TIGI Copyright ima bogat asortiman prilagođen različitim tipovima kose. Pronađite svoj set i zaštitite svoju kosu od svih spoljašnjih zagađivača. Videćete, kosa će biti maksimalno zdrava i sjajna.

Za više informacija pozovite 064/826 3806.