Leto, vrućina, plaža – nekome raj, nekome pakao :). Ipak, svaka od nas želi da i na temperaturi od četrdesetak stepeni izgleda sveže i lepo. Pitanje je kakvu šminku možemo koristiti, a da ne ostavlja tragove ispod donjeg kapka, otisak iznad gornjeg i još neke neželjene efekte.

Savet profesionalnih šminkera za leto jeste da koristimo laganu BB kremu, malo bronzera i hajlajtera, vodootpornu maskaru, olovku za oči i ruž za usne u olovci. Pa da krenemo – top 5 Topface predloga za leto:

  1. Topface Skin Editor BB krema

Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj strukturi obogaćenoj biljnim taurinom, BB krema daje velikizbroj prednosti: osvežava kožu, smanjuje znake starosti, prilagođava se prirodnoj boji kože i daje joj energiju. Smanjuje pore, ima zaštitini faktor 15, koji štiti od UV zračenja, i omogućava mat finiš. Traje do 12 sati.

U ponudi je šest nijansi.

  1. Instyle bronzer i hajlajter

Za osunčan ten se preporučuje bronzer. Može se koristiti za pravljenje kontura. Nanosi se ispod jagodica i na bočne strane nosa. Hajlajter činu vašu šminku svežom i blistavom. Ulje makadamije i ulje kamilice hidriraju kožu. Uz pomoć nove Topface’s palete veoma lako ćete definisati crte lica i naglasiti željene delove!

Četiri nijanse su u ponudi, pa odaberite onu koja najviše odgovara vašem tenu.

  1. Instyle vodootporna maskara

Naglasite trepavice vodootpornom maskarom koja zahvata trepavicu od korena ka vrh i formira guste i bogate trepavice. Sadrži specijalne sastojke koji garantuju dugotrajan efekat.

  1. PERFECT olovka za oči

 

Vodootporna olovka za oči učiniće, uz maskaru, vaš pogled na plaži neodoljivim. Zahvaljujući velikoj količini pigmenta dovoljno je samo jedno nanošenje. Lako se i precizno izvlači linija i daje završni pečat.

Dostupna je u pet boja.

  1. FOCUS POINT – ruž za usne u olovci

Intenzivne i neprozirne boje za savršen izgled usana! Jedan potez je dovoljan da usnama date baršunast mat izgled. Svojom formulom obogaćnom uljem makadamije i vitaminom E, ovaj ruž za usne omogućava održavanje optimalne vlažnosti i deluje kao korektor jer pokriva sitne linijice.

Dvanaest nijansi je u ponudi, od nude do vrlo intenzivnih jarkih boja.

Uz dobar izbor šminke i na plus 50 možemo istaći svoje adute :). Potrebno je samo da odaberemo kvalitetnu i laganu šminku koja će nam pružiti svež izgled.