Često se zapitamo koji su to neizostavni make-up proizvodi u svakoj tašnici? Dva najtraženija i najprodavanija u Unitech prodavnicama jesu BB krema i sjaj za usne i to ne bez razloga.

Topface Skin Editor BB krema je fantastičan izbor za sve one žene koje ne vole puder da koriste jer im ova krema omogućava da postignu efekat pudera, a da nemaju utisak težine koju puder ume da stvori. Možda ovako pišem jer sama nisam ljubiteljka pudera, naročito leti. BB krema je obogaćena biljnim taurinom, vrlo je postojana te ostaje na licu do 12 sati, ima izuzetnu pokrivnu moć, lagana je i matira lice. Pored ovoga daje i druge blagodeti: smanjuje znake starenja, osvežava kožu, prilagođava se prirodnoj boji kože, vraća energiju, smanjuje pore i ima zaštitni SPF 15 faktor, čime štiti kožu od štetnih uticaja UV zraka. Lagana krema koja se u potpunosti prilagođava tenu, lako nanosi, daje osećaj lakoće i lepo se upija. Preporučujem je svima koji žele da male nedostatke prikriju i stvore efekat ujednačenog tena.

Kod nas možete birati između šest nijansi prema boji vašeg tena.

Drugi proizvod koji vam od srca nudim je sjaj za usne. Focus Point Perfect Gleam sjaj za usne obogaćen je sjajnim pigmentima koji usnama daju blistav izgled. Možete ga koristiti preko ruža ili samog jer ima specijalni aplikator koji pruža mogućnost oblikovanja i povećavanja dimenzija usana, a da pri tom ne koristite olovku za usne. Posebna prednost ovog sjaja je što nemate osećaj lepljivosti ni težine kada ga nanesete. U svom sastavu ima izuzetno kvalitetne sastojke: ulje jojobe, makadamije, ekstrakt kamilice i nevena. Sve ovo čini da usne postanu meke, da budu negovane i dobiju umirujući efekat.

Od četrnaest nijansi teško ćete se odlučiti za samo jednu. Perfect Gleam 101 je transparentan, od 102 do 109 su nežni, pastelni tonovi sa šljokicama, a od 110 do 114 mat. Svi su visokopigmentisani i vrlo postojani. Paleta boja dozvoljava da birate prema sebi i svojim željama, od transparentog, preko pastelnih i nud boja do boje višnje.

Sjaj za usne i BB krema neka postanu obavezni deo vašeg nesesera.