Kao što smo već mogli videti, stigle su nam nove boje Shellaca i Vinyluxa za jesen, pet novi toplih divnih jesenjih tonova iz kolekcije Treasured Moments: Baby Smile, Secret Diary, Cap & Gown, B-Day Candle i First Love.

Trenuci za pamćenje, trenuci koji nas u jesenjim tišinama podsećaju na divne momente i postaju naše blago, inspirisali su ovu novu kolekciju lakova za nokte nazvanu Treasured Moments. Sama Jan Arnolod, suosnivač CND kompanije i njen direktor, ističe koliko je bitnost važnih životnih trenutaka poslužila kao inspiracija za ovu jesenju liniju.

Kao što sam već rekla, u novoj kolekciji nalazi se pet boja. Prvo bih izdvojila moju omiljenu boju – crvenu, First Love. U pitanju je božanstvena, vrlo živahna nijansa crvenog tona. Zatim narandžasta kao jesenje lišće nošeno vetrom koje primi boju sunčevih zraka. Nežna roza kao osmeh deteta, zatim topla boja zrele višnje, kao da u sebi nosi tajnu,i na kraju, ali ne manje važna, zelenkasta nijansa tek opalog lišća rane jeseni.

Zaista je veoma važno reći i to da nova kolekcija ima izmenjenu četkicu za nanošenje Shellaca i Vinyluxa, i to meku, lepezastu, istanjenu na vrhu, četkicu kao mačji jezik, što omogućava lakšu aplikaciju laka na nokte.