Dekorativna šminka zauzima vrlo visoko mesto u svakoj ženskoj toaletnoj torbici. Nekada je sasvim dovoljno imati dobar ruž, ajlajner i sjaj za usne. Iz kozmetike Topface, čiji je zastupnik Unitech, stižu nam neki novi proizvodi.

TOPFACE PERFECTIVE ajlajner daje vašim očima upečatljiv izgled zahvaljujući zasićenim bojama. Postojan je te zadržava svoju boju na kapcima tokom celog dana i noći. Sadži vitamin E koji hrani i čuva kapak. Možete ga naneti od unutrašnjeg ugla oka ka spoljnjem uglu njegovim tankim aplikatorom i davati oblik koji želite.

Dostupan je u zelenoj boji.

TOPFACE INSTYLE RUŽ za usne obezbeđuje besprekoran završni mat izgled vašim usnama bez osećaja težine. Sadrži kokosovo ulje koje hrani usne i olakšava nanošenje. Boje su trajne, a ruž ne ostavlja osećaj suvoće na usnama.

 

Dostupan je u šesnaest nijansi, od nude do tamne boje kestena.

TOPFACE FOCUS POINT PERFECT GLEAM je sjaj za usne obogaćen sjajnim pigmentima u boji koji stvaraju sliku sočnih usana. Specijalno dizajniran aplikator omogućava vam da oblikujete usne i dodate im punoću, a da pri tom ne ostaje lepljiv trag. Sadrži ulje čiste jojobe, makadamije i ekstrakt kamilice i nevena što ovaj sjaj čini izuzeno hranljivim, a deluju umirujuće na nežnu sluzokožu usana. Možete ga nanositi direktno na usne, ali ga možete kombinovati sa ružem.

Dostupan je u deset boja.

Posetite naše prodavnice ili pozovite br. 064/6452830   i uverite se i sami u sjajan kvalitet Topface make-up proizvoda.