Izdvojićemo neke koji su po našem mišljenju i iskustvu najbolji za profesionalnu upotrebu!

1.FEN ZA KOSU GO UP IONIC – Smanjuje vreme sušenja kose!

Profesionalni fen za kosu renomiranog italijanskog brenda Ceriotti.

Ovo je fen najnovije tehnologije i iznenađujuće snage! Zahvaljujući snazi do 2500W i jonskoj tehnologiji, smanjuje vreme sušenja a kosa zadržava neophodnu vlagu. Eleminiše efekat isušivanja ili lomljenja kose. Osim toga, njegova težina, protok vazduha, snaga i balans, najbolji su izraz koju današnja tehnologija može ponuditi.

Go Up Ionic ima 2 brzine i 4 nivoa regulacije toplote, posebno dugme za hladan vazduh, i svi su obezbeđeni novim A6 mlaznicama širine 6cm, i E7 mlaznicama širine 7 cm sa rotirajućom konekcijom.

Poseduje izdrživi profesionalni AC motor i dolazi u kompletu sa dva usmerivača. Zadnji inox filter se lako skida što omogućava jednostavno čišćenje. Dužina kabla je 2,7m.

 

2. FEN ZA KOSU GEK – Najviše kopiran fen u svetu, ojačan je i zaštićen od spoljnih udaraca, ne deformiše se pod dejstvom toplote.

Profesionalni fen renomiranog italijanskog brenda Ceriotti.

gek-fen-unitech

Ovaj fen je najčešće kopiran fen u svetu. Izuzetno je jak, zgodan i praktičan, isključivo proizveden za profesionalnu upotrebu. Poseduje izdrživi profesionalni AC motor.Snaga ovog fena je do 1900W, ima 2 brzine i 4 nivoa regulacije toplote. Obezbeđen je sa G6 mlaznicama širine 6cm, i G9 mlaznicama širine 9cm. Ojačan je i zaštićen od spoljnih udaraca i ne deformiše se pod dejstvom toplote. Potpuno se reciklira.

Dolazi u kompletu sa 2 usmerivača.Zadnji filter se lako skida što omogućava jednostavnočišćenje. Dužina kabla je 2,7m.

U prodaji ga možete pronaći u crnoj, crvenoj i plavoj boji.

 

3. FEN ZA KOSU CARUSO – Uz pomoć jonske tehnologije ostavlja kosu sjajnom, glatkom i lakom za stilizovanje!

Profesionalni fen italijanskog brenda BabylissPro.

caruso-fen-unitech

Poseduje 6 kombinacija brzine i toplote, dugme za hlađenje, 2 kose ultra uske mlaznice od 60mm i 70mm koje se  koriste u zavisnosti od dužine i strukture kose,a daju + 20% više snage.

Centralni jonski generator omogućava da se milioni negativnih jona eliminišu što smanjuje statički elektricitet na površini kose. Jonska tehnologija ostavlja kosu glatkom, sjajnom i lakom za stilizovanje.

Caruso fen za kosu je idealan za salonsku upotrebu. Njegov ergonomski dizajn omogućava da ga koristite bez mišićne napetosti.

Ima snagu do 2400W, prelepog je dizajna, visoke performanse i dugog životnog veka. Poseduje profesionalni AC motor. Brzina protoka vazduha je 160km/h, brzo suši kosu i štedi vreme.

Njegov superioran kvalitet izrade sa pametnim aerodinamičnim dizajnom omogućava udobno rukovanje i maksimalnu performansu zadovoljavajući očekivanja i najzahtevnijih profesionalaca.

Njegova težina je 540g. Zadnji filter se lako skida što omogućava jednostavno čišćenje. Dužina kabla je 2,7m.

 

4. FEN ZA KOSU PRODIGIO – Pouzdan je i štedi energiju, vreme sušenja kose 5 minuta!

 Profesionalni fen italijanskog brenda BabylissPro.

prodigio-fen-unitech

Poseduje dugotrajan AC motor, snage 2100W. Brzina protoka vazduha je 102km/h.

Poseduje 6 kombinacija brzine i toplote, i posebno dugme za hlađenje koje mu omogućava dug životni vek.

Centralni jonski generator omogućava da se milioni negativnih jona eliminišu što smanjuje statički elektricitet na površini kose. Jonska tehnologija ostavlja kosu glatkom, sjajnom i lakom za stilizovanje.

Prodigio fen za kosu je idealan za salonsku upotrebu. Njegov ergonomski dizajn omogućava da ga koristite bez mišićne napetosti.

Zadnji filter je zamenljiv i možete ga lako skidati i čistiti. Poseduje 2 ultra tanke mlaznice omogućavaju optimalni protok vazduha. Savršen je za feniranje na ravno.

Pouzdan je i štedi energiju. Za samo 5 minuta kosa će biti suva.

Visok kvalitet obezbeđuje dugotrajnost uređaja. Kupovina ovog fena je pametna kupovina. U proseku suši 6 grama vode u minuti. Kompletno sušenje u roku od 5 minuta je izvanredno vreme koje štedi energiju,što ukazuje na visoku ekonomičnost.

Snaga i performansa epiteti su koji će vrlo brzo postati suštinski za vas!

 

5. FEN ZA KOSU ITALIA BRAVA  BABYLISSPRO – Ferari motor, bez četkica, sa magnetnim pogonom traje 10x duže od klasičnih motora sa četkicama!

ferari-fen-unitech

 

Modernom tehnologijom kakva je korišćena u proizvodnji Ferari fena četkice su zamenjene magnetima, a ovaj napredak omogućio je da se napravi fen sa motorom koji je lakši, sa ultraniskom vibracijom i dužeg veka trajanja. Svojom inovativnom tehnologijom ostavlja bez daha i garantovano traje 10x duže od redovnog fena za kosu. Ferari fen od 2400W ima jači protok vazduha i 15% je brži od klasičnog fena. Njegov radni vek je do 10.000 sati. Ultra lagan dizajn, jači pritisak vazduha i 15% brži protok vazduha obezbeđuje tiši i laganiji rad.  Ergonomskog je dizajna, težine 530g  i izuzetno niskih vibracija u odnosu na druge profesionalne fenove.

Nanotitanijum i jonska tehnologija omogućuju precizne rezultate.

Postoji 12 kombinacija toplote i brzine i dugme za hlađenje. Kabl za napajanje je 2,8m dužine.

Dolazi u kompletu sa 2 usmerivača i difuzorom.