Subota veče 14. septembra bilo je magično kako za kompaniju Unitech, tako i za sve Unitech-ove dugogodišnje prijatelje i drage goste. Na Salašu 137 na Čeneju obeležili smo 30 godina uspešnog poslovanja ove novosadske kompanije. U ambijentu vojvođanskih salaša, uz dobru muziku i vojvođanske specijalitete gosti su uživali u čarobnoj noći.

Obeležavanje jubileja uveličali su gosti iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Nemačke… U sjajnoj atmosferi proticao je program koji je pratila video-projekcija.

Od samih početaka do danas Unitech se razvijao i nastavlja da se razvija vodeći računa o potrebama tržišta. Od prvih Wahl mašinica za šišanje, preko kozmetike za kosu renomiranih brendova kao što su TIGI i Alter Ego Italy, do dekorativne šminke Top face i luksuznih trepavica Luxury Eye put je bio dug, ali vrlo uspešan. Zahvaljujući viziji i neumornom entuzijazmu Unitech-a, danas možemo pronaći sve što nam je potrebno kako za opremanje frizerskih i kozmetičkih salona, tako i za svakodnevnu upotrebu u našim malim, kućnim kutkovima za ulepšavanje.

Da vodi računa o svojim klijentima, Unitech je pokazao i dodelom zahvalnica svojim odanim klijentima, saradnicima i distributerima.

U nastavku večeri magiju je pojačao jedan iluzonista, a Jana Šušteršić i bend Betty Boom svojom muzikom podigli su na noge sve goste.

Moto koji vodi zaposlene u Unitech-u – U potrazi za savršenstvom – pokazao se kao apsolutno tačan kada je Unitech u pitanju. Učinili su sve da se ovo čarobno veče proslave velikog jubileja dugo pamti.