U nedelju 11. juna ove godine prvi put se održala manifestacija pod nazivom Serbia Hair Open. Na Novosadskom sajmu su se okupili frizeri koji su na četiri otvorene bine pokazali svoju veštinu u oblikovanju, farbanju i šišanju kose. Kompanija Unitech je na svojoj bini imala organizovan program u okviru kog se šest sjajnih novosadskih frizera predstavilo. Posetioci su se mogli upoznati sa brendovima TIGI, Alter Ego Italy i Wahl, čiji je generalni zastupnik kompanija Unitech.

Novu liniju pastelnih tonera za kosu Be Blonde predstavila je Miljana Tubić, vlasnica frizerskog salona City-hair. Na svojim modelima Miljana je pokazala kakvi se efekti mogu postići korišćenjem novih tonera za kosu italijanskog brenda Alter Ego, u ponudi su tri nijanse – denim, lila i bakar, i kako se koriste. Plava kosa dobija novi ton, a vaš izgled će sigurno biti u trendu.

00115

Dve nove frizure pokazao nam je Petar Kostić, član frizerske akademije Loft Parukeri. Na svoja dva modela predstavio je frizure iz kolekcije Bohemerous, linije koja spaja boemsko i glamurozno, slobodno i elegantno. Za stajling je koristio preparate TIGI, Salt Spray, Masterpiece, Headrush, Oh Bee Hive.

00155

Stevo Bajalović je svoje iskustvo stekao na brojnim evropskim seminarima, na edukaciji u Londonu na TIGI akademiji što ga je učinilo odličnim poznavaocem TIGI brenda. Posetiocima je predstavio novu liniju TIGI Colour trip boja za kosu, koje su inspiraciju našle u prirodi. Smatra da ko god je slobodnog duha i ume da nosi ove boje, a nije vezan za posao koji zahteva strog izgled, može se poigrati bojama i osvežiti svoj izgled nekom od nijansi plavih, ljubičastih, crvenih ili nekih drugih jakih boja.

00274

Iz Studija Gaja, salona koji dvadeset godina postoji i radi, višegodišnji reprezentativac Goran Gajić predstavio je proizvode Alter Ego Italy i četiri muške i dve ženske frizure iz linije Street Style. Za stajling je koristio proizvode Alter Ego, a specijalno za muške frizure preparate Grooming for men.

00364

Članovi Unitech profesionalnog tima, kreativci i zaljubljenici u TIGI proizvode, Milica Štegmajer i Lazar Kovačević iz frizerskog salona Kiss Kiss Bangs Bangs su na svojih pet ženskih maštovitih i nosivih frizura predstavili efekte kolorisanja kose TIGI Creative i TIGI Colour Trip bojama za kosu. Za oblikovanje su koristili proizvode brenda TIGI, Oh Bee Hive, Masterpiece, Headrush.

00381

Andrija Nikitović i momci iz Berberaja Čarolija predstavili su stari i novi način šišanja Wahl proizvodima. Na sceni je bilo vrlo živo, raspoloženje odlično, a momci su nam pokazali tehnike šišanja i brijanja uz prezentaciju Wahl mašinica.

00468

Uz zainteresovane posetioce, vešte i kreativne frizere i modele koji su sjajno poneli frizure, vreme je proletelo.