Naša sugrađanka Lana Prosenica, modna dizajnerka i vlasnica Studija Lagami, u Beogradu je krajem oktobra na Perwoll  Fashion Week-u predstavila svoju novu kolekciju za jesen-zimu 2019/2020. pod imenom „In my closet“. Dakle, kako već ime govori, nešto i jednostavno i ženstveno, nešto toplo i elegantno, nešto za svaki dan i nešto za specijalne prilike. Za make-up i frizure manekenki bio je zadužen Unitech, zastupnik brendova Topface, TIGI, Alter Ego Italy.

Lagami studio i Unitech ostvarili su još jednu saradnju. Napravljen je katalog Lagami kolekcije „In my closet“za jesen/zimu 2019/2020. godinu. Za svaki model predložena je posebna šminka. Dnevna, noćna, poslovna, lepršava kombinacija da bi bila kompletna, traži i drugačiji make-up. I negovanu kosu, naravno. Svaki model je posebna priča, poigravanje s linijama, materijalima, oblicima dozvoljavaju dodatnu kreativnost onima koji ih nose. Meni se posebno dopala topla, meka bela haljina za hladne zimske dane. Blago skupljena na jednom boku, nežno prati liniju tela, diskretno naglašavajući siluetu. Za make-up je dovoljno staviti maskaru za volumen Topface HD, mat puder Skin Editor i blago dvobojno rumenilo Instyle. I možete krenuti na popodnevno druženje u nekom toplom kafeu. Za oblikovanje kose preporučuje se krema za volumen i sjaj kose BH Motor Mouth.

Uz vrlo elegantnu večernju kombinaciju pantalona sa visokim strukom i nežne bluze nabranih izuzetno dugih rukava, potrebna je nešto jača šminka, vodootporna olovka za oči, paleta senki za oči  4/1 Instyle i Instyle tečni puder.

Razgledajući kolekciju „In my closet“ zaista uživam u slobodnim linijama, izboru materijala, haljinama koje dozvoljavaju slobodu pokreta, a odišu ženstvenošću. Šminka je vrlo svedena, dnevna, nežna. Samo ističe najlepše na licu. I, naravno, kosa! Svakodnevna nega, kvalitetni preparati i dobar stajling vrlo su bitni za kompletnu sliku. Sponzor kataloga Unitech nudi ovu fenomenalnu kozmetiku TIGI i Alter Ego Italy za kosu i odličan make-up. O brendu Topface sam govorila u nekom od prethodnih postova. Samo da se podsetimo – reč je o brendu koji je zastupljen u 42 zemlje širom sveta, čiji je generalni zastupnik za Srbiju Unitech, i brend koji se vodi devizom da su sve žene lepe i zato je njihov zadatak da ženama ponude proizvode najboljeg kvaliteta.

Tu negde, u želji da ponude najlepše i najbolje, našli su se Studio Lagami i Unitech. Čini mi se da je ovaj katalog dokaz sjajne saradnje.