Prvi vikend aprila proteći će u znaku lepote i svega onoga što lepotu ističe. Na beogradskom sajmu održaće se 33. po redu Sajam Dodir Pariza, jedan od najvećih sajmova kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja.

Kao i svaki put, Unitech će predstaviti svoj asortiman, ali prezentovati i nove linije. Na bini će naše edukatorke za Alter Ego Italy Svetlana Stamenković i Hadži Violeta Vujanović pokazati šta se sve može postići upotrebom aparata za šišanje i stajling kose, moći ćete da dobijete besplatnu frizuru i da isprobate ove aparate, ali i da dobijete savete o upotrebi preparata za negu i stajling kose. Momci iz Berberaja Čarolija i Goran Gajić Gaja iz Studija Gaja upoznaće vas sa Wahl programom i svim mogućnostima koje pružaju vrlo poznate mašinice za šišanje brenda Wahl, koji ove godine obeležava stogodišnjicu postojanja.

Nova linija šminke – Topface – biće predstavljena prvi put kod nas. Specijalne akcijske cene, saveti profesionalnih šminkera i mogućnost testiranja svih proizvoda su dovoljan razlog da posetite Sajam i Unitech štand.

Još jedan novi brend biće promovisan. Svilene trepavice, nadogradnja i nega specijalnost su naše sjajne Ankice Nuredinoski, licencirane edukatorke, lash artiste. Luxury Eye by Helga Halapi je svetski brend koji će naša Ankica predstaviti .

I ovde nije kraj novitetima! Prvi put na našem tržištu naći će se STALEX PRO, izuzetno kvalitetan alat za manikir i pedikir. Po specijalnim sajamskim cenama moći ćete da kupite otporan, trajan alat za manikir i pedikir izrađen od nerđajućeg čelika.

Za sve ljubitelje vrhunskih lakova za nokte tu je CND sa svojim novim trajnim lakovima i gel-lakovima. Savete o pravilnom aplikovanju CND Creative Play lakova, o ojačavanju prirodnih noktiju Creativ Play bazom i mnogo čega još podeliće sa vama naše izuzetne saradnice Biljana Ćulibrk i Ines Ćoso.

Ne propustite ovaj događaj! Specijalne cene, nove linije i još mnogo iznenađenja čeka vas ako posetite Dodir Pariza u Beogradu.