Unitech Professional Team u Parizu na Paris Fashion Week zadužen za stajling kose manekena!

U okviru manifestacije Paris Fashion Week kreatorima iz drugih zemalja pruža se neverovatna prilika da predstave svoje nove kolekcije. Kako je Nedelja mode u Novom Sadu jedno od pet najvećih modnih dešavanja u Evropi, naši kreatori će svoje najnovije kolekcije predstaviti u Parizu, gradu svetlosti, umetnosti i ljubavi, a naš profesionalni tim frizera će biti zadužen za sve frizure.

Svake godine dva puta, s jeseni i s proleća, održava se Serbia Fashion Week u Novom Sadu, i svake godine naši frizeri svojim umećem doprinose svetskom utisku cele manifestacije Serbia Fashion Week.

Ove godine Unitech Professional Team odlazi u Pariz, gde će se u okviru platforme Défilé à Paris predstaviti poznata imena iz sveta mode, kao što su Zvonko Marković, Marija Šabić, Bata Spasojević, ali i mnoga druga. Unitech je ove jeseni zvanični hairstyle sponzor na Paris Fashion Week-u, a četiri frizera iz tima, koji idu na ovo dešavanje, jesu:

Miljana Tubić, City-Hair salon, Milica Štegmajer, Kiss Kiss Bang Bang salon, Doris Čapo, King of Hair salon i Andrea Tadić, Frizerski salon Still.

 

 

Ove četiri dame će od 28. do 30. septembra svojom kreativnošću i veštinom dati poseban pečat modelima i na taj način predstaviti u svoj lepoti i svoje umeće i Unitech i naš grad.

Ako se zadesite u Parizu krajem septembra, u jednoj od avenija koje polaze od Trijumfalne kapije, Avenue Hoche, možete biti deo velikog modnog događanja :), Défilé à Paris.