Završen je jesenji, 30. po redu beogradski Sajam lepote “Dodir Pariza”. Utisaka je mnogo, dešavanja još više, a posebno na Unitechovom štandu. Kao i svake godine Unitech je pripremio iznenađenja, bilo je tu šok cena, prezentacija, novih proizvoda, pa da krenemo redom.

Veliku pažnju ove jeseni privukla je bina sa vrlo raznovrsnim i bogatim programom. U subotu su nastupila četiri salona, u nedelju šest.

Unitech

Prvi su nastupili Jelena Racić i Bojan Ajdinović iz Pančeva, iz salona “Two Rooms”. Jelena nam je na svom modelu pokazala frizuru u stilu 70-ih godina. Pošto je prirodna kosa kod modela bila kovrdžava, Jelena joj je kosu skratila, a zatim mat kremom iz linije Bed Head definisala kovrdže. Bojan je pokazao jednu, takođe nosivu frizuru, ali na kratkoj kosi. Kako je sam rekao, to je messy frizura, laka je za održavanje, sa malo dužim šiškama, na kratkoj kosi.

Unitech

Svojim nastupom veliku pažnju privukao je Goran Gajić Gaja iz Novog Sada sa temom “Učimo stare tehnike, pratimo nove trendove”. Zainteresovanoj publici Goran je predstavio Wahlov program, nove mašinice za šišanje, ukazao na to da je Ermila mašinica dobila nagradu za dizajn i kvalitet za svoja dva modela i pokazao kako se bez makaza samo mašinicom može oblikovati dobra muška frizura.

Unitech

Milica Štegmajer i Lazar Kovačević iz salona “Kiss Kiss, Bangs Bangs” nastupili su sa temom “Every day, Tigi day”. Na svom modelu Milica je pokazala transformaciju na kosi tako što je donji sloj kose u ravnim sekcijama ofarbala TIGI Colour trip bojama, plavom, pink i zelenom, a gornji sloj je blanširan. Kosu je uvijala kupom i istakla prednosti Salt spreja koji je odličan i kao termo-zaštita prilikom stilizovanja kose. Na drugom modelu Milica je pokazala šta se postiže novim TIGI proizvodom za definisanje kovrdža, Screw it. Kosi koja je prethodno fenirana na ravno, samo pokvašenoj, upotrebom ovog gela, vraćeni su talasi i lokne. Lazar je na svom prvom modelu pokazao kratku mušku frizuru na blanširanoj kosi koja je, zatim, da bi se izbeglo žutilo, bojom pale violet iz palete Colour Trip  prelivena. Na drugom modelu Lazar je pokazao farbanje kose jednom bojom u korenu, a krajevi su, nakon blanširanja, nijansirani narandžastom bojom iz palete Colour Trip. Da bi se dobile fleksibilne i žive lokne, kako Lazar kaže, koristio je kremu Foxy Curls, i za sjaj Headrush. Headrush je jedan od omiljenih proizvoda u frizerskim salonima jer kosi daje sjaj, a ne lepi je.

blog01-004

Poslednji nastup na Unitech bini u subotu bio je nastup salona “Deki Line iz Požarevca. Dejan Bjeli je predstavio TIGI boje Colour Trip koje su vrlo popularne, jer, frizeru omogućavaju da stvori neverovatne nijanse, da kombinuje boje ili da ih koristi same. Dejan Bjeli je na svojih šest modela predstavio fenomenalni spektar boja iz palete Colour Trip, a zatim šišanje i stilizovanje kose. Prednost ovih boja je u tome što se sve postiže troprocentnim hidrogenom, a kosa dobija fantastičan sjaj.

Unitech

Svaki nastup frizera bio je i koristan i interesantan što potvrđuje veliki broj gledalaca, posebno putem Internet prenosa uživo.

Video snimke svih nastupa možete da pogledate na Fejsbuk stranici www.facebook.com/unitechrs.

Unitech

Šta se dešavalo u nedelju, 15. oktobra na Unitech stejdžu, čitajte uskoro na našem blogu.