U ovom postu ću izdvojiti top 10 u 2020. godini koja je u svakom smislu bila vrlo specifična godina i može se reći, jedna od težih svima nama. Ovih deset artikala sam izdvojila jer su se našli na listi za kupovinu i za profesionalne salone i za kućnu upotrebu, jer smo u godini koja je ostala bili prinuđeni da se ulepšavamo i kod kuće, ne samo u salonima.

Svi vi koji imate frizerske ili kozmetičke salone tražite lepo dizajniran i kvalitetan nameštaj za svoj prostor, ali želite da i preparati sa kojima radite budu vrhunskog kvaliteta jer kvalitet može doneti i kvantitet, odnosno, poverenje ljudi sa kojima radite i koji će se uvek vraćati.

  1. Wahl mašinica za šišanje SUPER TAPER

Neprevaziđena i uvek popularna mašinica za šišanje Super Taper izbor je broj 1 ne samo kod nas već i širom sveta! Omiljena je kako među početnicima tako i među iskusnim frizerima, a često se kupuje i za kućnu upotrebu. Njene karakteristike možete pogledati ovde, a sigurna sam da ste je već isprobali i da je jedna od omiljenih aparata u vašem salonu.

Unitech je ekskluzivni zastupnik za Wahl. U ovlašćenom servisu možete servisirati mašinicu, a prilikom kupovine dobijate garanciju na uređaj.

Kako biste produžili vek trajanja svoje mašinice, potrebno je da je pravilno održavate, da je čistite i podmazujete redovno. Čistite je tako što je okrenete nožem na dole i zatim ukolnite ostatke dlačica. Da biste je podmazali, u istom položaju, uključite mašinicu i nanesite ulje duž noža na pet tačaka (sa svake bočne strane i po dužini nože na sredini i levo, pa desno od sredine). Ostavite je uključenu još nekoliko sekundi, pa uklonite ostatke ulja. Ovako ćete produžit vek trajanja i noža i mašinice.

  1. Fen za kosu Ceriotti Gek

Najprodavaniji fen za kosu je Gek koji ima profesionalni motor, jednostavan je za rukovanje, ima četiri nivoa toplote, hladan vazduh i dva usmerivača. Pokazao se kao jedan od najpouzdanijih i najizdrživijih fenova a kod nas na tržištu se nalazi više od 10 godina. Ukoliko niste, ovaj fen definitivno morate isprobati.

  1. Šamponjera ATLAS Arcobaleno

Najprodavanija šamonjera u 2020. godini je ATLAS crna keramička šamponjera brenda Arcobaleno. Svedenog dizajna, odlično se uklapa u svaki prostor frizerskog salona.

 

U asortimanu istog brenda možete pogledati i berberske stolice, radne stolice, stolice za frizere i stolove za masažu, takođe fenomenalnog dizajna i odličnog kvaliteta.

  1. CND LED lampa

Najbolja lampa za sušenje gela i gel-laka je sada na fantasičnih 50% popusta.

CND LED lampa optiizira jačinu, svetlost, vreme i energiju kako biste postigli maksimalni sjaj i dugotrajni efekat boja i Shellac-a i Creative Play-a. Obezbeđuje vam 10000 radnih sati. Ima tačno određene programe za ujednačeno sušenje gelova, boje i sjaja, i to svih pet noktiju odjednom. Ovo je lampa koja vam garantuje uspešan rad.

Sijalice su tako postavljene da obuhvataju samo nokat, ne i prste. Ergonomskog je dizajna i otporna je na aceton.

  1. SHELLAC Lak Wear Extender Baza za lak 7,3ml

Za razliku od klasične baze koja omogućava 2 + nedelje nošenja shellac-a, ova baza vam garantuje 3 + nedelje i niveliše nepravilnu nokatnu ploču. Probajte!

  1. EXPERT pedikir disk

Ukrajinski brend Staleks je vodeći brend na globalnom nivou kada govorimo o priboru za manikir i pedikir. Najprodavaniji su bili diskovi za pedikir. Skraćuju vreme sređivanja peta na 10 do 15 minuta, olakšan je sam proces rada, zbog jednokratne upotrebe obezbeđujete visok nivo higijene, a rezultat su savršeno glatka stopala.

  1. No Yellow šampon za kosu

Fanolin šampon za kosu No Yellow neutrališe ljubičastim pigmenitam žute tonove na izbeljenoj, posvetljenoj ili sedoj kosi. Nije ni čudo što je jedan od najprodavanijih preparata za kosu u prethodnoj godini. Ako šamponu dodate i No Yellow masku za kosu, vaša kosa će blistati.

  1. CW Curls Rock Amplifier

Za sve vas koji imate talasastu ili kovrdžavu kosu, krema za definisanje talasa i lokni Curls Rock Amplifier je odličan izbor. Ne masti i ne otežava kosu, definiše talase i lokne, daje joj potreban sjaj i štiti je od spoljnih uticaja. Pomoću ove kreme dobićete lepe talase, a istovremeno povećati prirodnu teksturu. Neguje vašu kosu jer je bogata esencijalnim uljima.

  1. HI-T SECURITY Sprej za termo zaštitu 300ml

Sprej za kosu HI T Security stvara omotač oko dlake te tako štiti kosu od toplote. Preporučljivo je da se malo stavi na kosu pre feniranja ili na suvu kosu pre upotrebe pegle ili nekog drugog električnog uređaja za stilizovanje kose.

  1. PURE DIAMOND LIFT HL.1 Boja za kosu PEPEO 60ml

Pure Diamond Lift boja za kosu se koristi za postizanje plavih nijansi, pepeljastih boja jer neutrališe narandžasto-žute tonove. Za bolji efekat koristite Alter Ego Italy koaktivator krem hidrogen 40 vol. Ovaj koaktivator koristite za koren kose kod klijentkinja koje su već plavuše, za ostatak dužine kose bolje bi bilo da se smanji procenat hidrogena.