Bogat i raznovrstan program na Unitech bini privukao je i zadržao pažnju mnogih gledalaca i u nedelju. Naši frizeri su pokazali izuzetno znanje i veštinu, i nesebično ih podelili sa zainteresovanom publikom.

Prvi nastup u nedelju imala je Miljana Tubić iz “City-hair Salona iz Novog Sada. Miljana i njeni saradnici, Božana i Milovan, predstavili su tri ženske frizure, elegantnu, svečanu i razbarušenu. Za stilizovanje su koristili TIGI proizvode, neizostavni Headrush za sjaj kose, Masterpiece lak za kosu, After Party  i Blow Out – kreme za kosu.

2

Unitech

Usledilo je predstavljanje Petra Kostića iz Novog Sada. Petar sarađuje sa Akademijom “Loft Parrucchieri” iz Italije i deo je njihovog tima, a za ovo nedeljno predstavljanje izabrao je jednu avangardnu frizuru koju je nazvao “Koral”, nastalu kao kombinaciju kolekcija fragments i boemeraus. Bilo je vrlo zanimljivo pratiti kako nastaje frizura od prirodne kose i nadogradnje. Na pletenicu, koja je zapravo samo osnova, kačeni su ukosnicama i šnalama drugi delovi ove potpuno neobične, velike frizure. Petar je istakao kvalitete Bed Head preparata za stajling, među njima – lak za kosu Masterpiece, jer ne lepi kosu i nakon upotrebe kosa se lako raščešljava, a daje sjaj. Publika je mogla videti sve proizvode i uveriti se u njihov fantastičan miris.

Unitech

pkostic1

Andrija Nikitović Brica iz “Berberaja Čarolija iz Novog Sada, inače Wahl edukator, sa svojim saradnicima predstavio je nove mašinice za šišanje, a tema njegovog nastupa bila je “Evolucija i primena novog alata u berbersko-frizerskom zanatu”. Pokazao je kako se na najlakši način može doći do najboljih oblika muških frizura. Radili su bez makaza i bez češljeva, dakle, koristeći samo dodatke oblikovali su sjajne frizure. Andrija je ukazao na veliku prednost bežičnih mašinica i izdvojio je dve – Super Cordless i Magic Cordless.

Unitech

brica2

Još jednu mušku frizuru, ali dečju, pokazala nam je Đurđijana Matić iz Bijeljine iz salona “Mira-P”, a svečanu frizuru predstavila je Alma Hadžić iz Brčkog iz salona “Don’t worry”. Alma je za stajling koristila preparate Alter Ego Italy. Videli smo nisku, elegantnu punđicu koja se može nositi u bilo kojoj svečanoj prilici.

Unitech

Unitech

Iz Sremske Mitrovice stigla je Zlata Andrić iz “Academy Andrić sa svojim timom, a tema njenog predstavljanja bila je “Kolorizacija, šišanje i stajling”. Na svojim modelima pokazala nam je efekte TIGI Colour Trip boja, a na drugom modelu Alter Ego ljubičastu pastelnu boju. Nakon šišanja napravila je dve nosive frizure. Zlata je, kao i obično, pred brojnom publikom pokazala kako posvećenost poslu donosi sjajne rezultate.

Unitech

zlata2

Pored bine veoma posećeni su bili štandovi CND Shellac i Juliana Nails&Lashes. Sjajne edukatorke, Andrea Marinković, Maja Jelača i Ankica Nuredinoski su odgovarale na pitanja zainteresovanih posetilaca, najčešće posetiteljki, pokazale su veštine i talenat, otkrile par trikova zanata i napravile fenomenalnu atmosferu prezentujući kvalitet brendova koje koriste svakodnevno.

CND

Juliana Nails Lashes

Video snimke svih nastupa možete da pogledate na Fejsbuk stranici:
www.facebook.com/unitechrs.