Poznati italijanski brend Fanola poseduje širok asortiman kozmetičkih preparata za kosu. Namenjen je nezi svih tipova kose.

Fanola boje za kosu

Fanola boje za kosu su savršene krem boje jer daju potpuno prirodan efekat. Garantovano pokrivaju sede vlasi. Hranljiva i regenerišuća svojstva aktivnih sastojaka obogaćena pčelinjim voskom, kokosovim uljem i ginko bilobom smanjuju iritaciju kože i pružaju prirodnu zaštitu kose i vlasišta. Kosa ostaje i posle farbanja zdrava, blistava i sjajna.

U početnom paketu, na preporuku našeg edukatora frizera Aleksandra Andrejića, izdvojili smo šest interesantnih i popularnih tonova.

3/0 Ova boja je tamnosmeđa, hladna, zagasita, izuzetno popularna u prethodnoj godini. Mnoge devojke su želele baš ovu nijansu.

6/00 Od prirodnih tonova naš edukator bira ovaj intenzivan tamnoplavi ton, koji može da vuče i na svetlosmeđu nijansu u zavisnosti od podloge.

9/11 Za sve one žene koje žele plavu kosu bez žutog ili narandžastog refleksa, ova svetloplava pepeljasta boja je pravi izbor. Intenzivna pepeljasta boja 9/11 je izuzetno atraktivna i tražena boja.

6/29 Među čokoladnim nijansama naš edukator se odlučio za toplu čokoladnu boju, za sve one koje vole čokoladu i uživaju u njoj.

8/44 Ljubiteljkama riđih tonova predlažemo boju koja se preliva od plave do riđe. U zavisnosti od podloge dobićete više plav ili riđ ton.

12/7 Biti plavuša nije lako. Često svetle plave nijanse dobiju žuti ili narandžasti refleks, a to nijedna plavuša ne želi. Fanola krem boja za kosu 12/7 je izuzetno svetla, sjajna biserna boja. Da biste postigli željeni rezultat, koristite hidrogen 9% ili, još bolje, 12%.

Ovih nekoliko boja su vrlo tražene bile u prethodnoj godini, a aktuelne su i na početku ove. Verujem da ćete sa celom bogatom paletom Fanolinih boja za kosu biti zaista zadovoljni. Pružaju bezbroj mogućnosti, jer se boje mogu mešati, od toplih do hladnih tonova dajući vam mogućnost da izrazite svoju kreativnost.