Nešto novo iz Urban Proof kolekcije italijanske kompanije Alter Ego je stiglo kod nas! Proizvodi Urban Proof Hygiene štite kožu i kosu od spoljašnjih agenasa održavajući ih zdravim i čistim, jer ovo vreme traži od nas dodatnu higijenu. Formulisani su tako da smanjuju mogućnost preživljavanja patogenih organizama koji mogu uticati na naše zdravlje. U skladu sa filozofijom osiguranja zaštite od spoljašnjih činilaca kojima smo izloženi, novi proizvodi Urban Proof Hygiene pružaju ne samo čistoću već i lepotu (Safe Beauty).

Pred nama su četiri proizvoda: sredstvo za čišćenje ruku, gel za čišćenje ruku, sredstvo za čišćenje površina i šampon za kosu i telo.

Sredstvo za čišćenje ruku

Kozmetička emulzija za čišćenje ruku formulisana sa kiseonikom. Koristi se bez upotrebe vode. Sadrži 3% hidrogena, pa izbegavajte kontakt sa očima.

Nekoliko kapi sredstva sipajte na dlan, pa protrljajte ruke dok ne postanu suve.

Sredstvo za čišćenje površina

Brzo čisti i uklanja bakterije sa raznih površina. Pogodan je za čišćenje sanitarnih četkica i četki.

Sredstvo nanosite direktno na površinu, prebrišete ubrusom za čišćenje i ostavite da se osuši.

Gel za čišćenje ruku

Čisti ruke i kožu za samo nekoliko sekundi.

Sipajte gel na dlan, protrljajte ruke tridesetak sekundi, pa zatim ponovite proces. Ruke se ne ispiraju.

Higijenik šampon za kosu i telo

Čisti, pročišćava i vrši dubinsku higijenu kože glave i tela dok ih istovremeno hidrira i štiti od štetnih uticaja spoljnih agenasa. Namenjen je za čestu upotrebu i pogodan za sve tipove kože i kose.

Šampon nanesite na mokru kosu, nežno umasirajte, a zatim ga dobro isperite.

 

Linija URBAN PROOF nam je poznata od ranije kao odličan izbor kada svoju kosu i kožu treba da zaštitimo od spoljašnjih zagađivača. Sada je ona obogaćena proizvodima kojima ćemo sačuvati čistoću kako kože, tako i prostora u kom boravimo. Probajte i uverite se i sami! UNITECH misli na sve nas!