NOVI FENOMENALNI ŠAMPON ZA SUVO PRANJE KOSE

Danas je “waterless cosmetics“ jedan od stubova održavanja lepote. U stvari “watersaving“ je (čuvanje vode)  postao ključni element u industriji, fokusirajući se na tržište okrenuto zaštiti životne sredine. Voda je najvredniji resurs na zemlji danas, preko 100 miliona porodica nema pristup njoj. Štaviše, voda je naš najveći saveznik u lepoti; zbog ovog i mnogih drugih razloga trebalo bi da se posvetimo manjoj potrošnji vode.

Alter Ego Italy se trudi da predstavi preparate i tehnologije visokog učinka, ali nežne za kožu glave, kosu i okruženje. Danas Urban Proof linija predstavlja globalno uspešne proizvode: DRY SHAMPOOšampon za suvo pranje kose. Dry Shampoo je prozvod lepote koji je postao must-have za mnoge koji ga nose sa sobom stalno. Šampon za suvo pranje je idealno rešenje za produženje vremena između pranja kose običnim šamponom, sa pozitivnim učinkom na teme glave, kosu i okruženje. Sa ovim dodatkom kolekciji, Alter Ego Italy je ponovo potvrdio svoju filozofiju, inspirisan savremenim ženama koje konstanto teže najboljim delu sebe i donose najbolje odluke za očuvanje životne sredine.

URBAN PROOF DRY SHAMPOO instanti suvi šampon, osmišljen pomoću Urban Shield tehnologije protiv zagađenja, čisti skalp apsorbujući višak sebuma. Kosa je osvežena i mirišljava između dva pranja.

Uputstvo: dobro promućkati i naprskati na teme glave sa dvadesetak centimetara udaljenosti. Očešljati kosu.