Nova jesenja kolekcija CND Wild Earth obuhvata šest fantastičnih boja. Kako profesionalci iz CND-ja ističu, u pitanju je šest tonova inspirisanih prirodom.

Wild Earth kolekcija nas poziva da se ponovo povežemo sa prirodom, da je osetimo i sledimo svoje instinkte. Tople, jesenje boje izgledaće predivno na noktima bilo da radite ombre, iscrtavate rukom ili jednostavno nalakirate nokte.

Sledećih šest boja nalazi se u novoj kolekciji: Blue Moon, Element, Brimstone, Spear, Dream Catcher, Arrowhead.

Blue Moon je kobaltno plava, Element topla crvena, Brimstone nijansa bež boje, Spear nežan ton terakote, Dream Catcher tamna ljubičasta, Arrowhead topla braon, kao čokolada.

Kolekcija je, kao i uvek, dostupna i kao Shellac i kao Vinylux brend. I, kao što znamo, Shellac nosimo bar dve nedelje, a Vinylux jednu nedelju, bez ogrebotina, tragova od ključeva, okrnjenih vrhova. Sjajni kao i prvog dana.

Za kraj da istaknemo prednosti ovog brenda još jednom – CND Shellac se nanosi kao lak, nosi kao gel, skida brzo i lako, bez oštećenja nokatne ploče, boje su pune i bogate. Vrlo je bitno ponovo reći da Shellac ne sadrži štetne sastojke koji se nalaze u lakovima za nokte. U samo tri koraka, vaši nokti će biti i lepši i zdraviji.

Celu kolekciju možete naručiti pozivom na broj 064/826 38 21 ili 064/645 2828.