Posle skoro dve godine rešila sam da svoje nokte skratim na pristojnu dužinu. Kažu da su u trendu kratki nokti :). I dodaju da se dama razlikuje od ne-dame po dužini svojih noktiju. Pa, ako je to jedini kriterijum, hajde da i ja skratim svoje :).

No, da se uozbiljim i krenem sa zadatkom. Crvene nijanse volim više od svih, ali ponekad sebi dozvolim izlet i u neke druge tonove. Tako sam pre mesec dana isprobala ružičastu nijansu brenda CND Creative Play gel-lakova – Oh! Flamingo! Kremasta, nežna, sjajna boja ostala je na mojim noktima pune četiri nedelje sa skoro istim sjajem bez obzira na to što je leto pa sam sa  peskom i vodom bila vrlo često u dodiru. Kako prava ljubav ne nestaje, tako sam se vratila svojoj crvenoj boji, mojoj istinskoj ljubavi :). U salonu Gorgeous, o kom sam vam ranije pisala, Maja Jelača, naša saradnica i prijateljica, pokazuje mi nove boje CND Creative Play gel-lakova. Trenutno je u ponudi  99 fenomenalno pigmentisanih nijansi i vrlo je teško odlučiti se koju uzeti. Moj pogled se zadržava na crvenim tonovima, samo treba odlučiti koju nijansu i sa kakvim efektom! Hoće li biti kremast, metalik, gliter ili sedefast… Biramo boju br. 413 – On A Dare, šta god značilo.

 

Posle skraćivanja noktiju, turpijanja i oblikovanja, u tri koraka Maja Jelača mi menja oblik ruke :). Baza, naravno Creative Play gel baza, zatim gel-lak u dva sloja i na kraju završni sjaj – top coat, takođe Creative Play. U LED lampi polimerizacija traje minut, u UV dva minuta, a u CND lampi gel-lak sušite bazu na 2B programu, boju na 2S, a završni sjaj na S programu.

 

I za kraj, da bi sva čula uživala, uz Solar Oil ulje za zanoktice, koje fantastično miriše pa ga u nedostatku sjaja za usne možete i tako koristiti, jer je vrlo hranljivo, dobijam i CND kreme za ruke sa mirisom citrusa – Bright citron. Uz CND i njihove preparate i lakove, ruke, zaista, dobijaju mekoću i dodatni sjaj. Nije samo dužina noktiju odraz dame već i komletna slika koju ona odaje, a ruke se te koje najviše pokazuju našu brigu o sebi. Toplo preporučujem neku od 99 nijansi Creative Play gel-lakova za nokte i bar Solar Oil. Uživaćete, verujte mi :).