Novo kod nas – stiže DIDIER LAB! Svi koji su u svetu lepih noktiju, obradovaće se kada se upoznaju sa ovim svetskim  brendom koji je nov na našem tržištu. Stiže iz Francuske i odličan je.

Šta možemo očekivati od brenda Didier Lab?

U razgovoru sa Majom Jelačom, našom edukatorkom, saznali smo zašto biramo Didier Lab.

U ponudi će se naći pet rubber baza – clear, natural, skin, light pink i cover pink. Didier rubber baze su gušće i mogu se nanositi na prirodan nokat u tanjem ili debljem sloju kada je potrebno dodatno ojačati nokat. Topive su u acetonu, ali se mogu i turpijanjem skinuti sa nokta. Podržavaju duže prirodne nokte za razliku od ređih baza što znači da se neće kvariti oblik i arhitektura nokta. Baze u boji daju lep prirodan izgled noktiju i idealne su za francuski manikir i onda kada želimo da postignemo punoću boje.

Didier gel-lakovi su dobro pigmentisani i u ponudi je široka paleta boja. Pored klasičnih boja, tu je i cat eye i macarons. Gel-lakovi su topivi u acetonu.

 

Što se tiče završnih slojeva, tu su fiksirajući i nefiksirajući završni sjajevi i mat završni sjaj. Završni sjajevi imaju visok dugotrajan sjaj, otporan na grebanje i udarce i sadrže UV filter.

U ponudi će biti 80 boja.

Didier Lab je omogućava brži rad zbog meke četkice koja se lagano i ravnomerno širi prilikom pritiska tako da se lako možemo približiti kutikuli.

Dosadašnja iskustva korisnika brenda Didier Lab pokazala su da je u pitanju sjajan brend koji nudi bogatu paletu boja i sjajan kvalitet.

Uskoro i kod nas!