Saveti profesionalnih šminkera, stilizovanje kose, specijalni popusti – sve na jednom mestu

U petak i subotu imali smo jedno veoma lepo i nesvakidašnje dešavanje u Zmaj-Jovinoj ulici br.14! U prodavnici Hair&Beauty u organizaciji Unitech-a devojke su uz kupljenu šminku Topface dobile sjajne savete profesionalnih šminkera, šminku, frizuru, piće i sve to uz odličan izbor muzike.

Ovaj zaista fenomenalan događaj obradovao je mnoge naše sugrađanke jer su mogle da, uz šminku kupljenu po promotivnim cenama, čuju kako da se našminkaju, šta je dovoljno za dnevnu šminku po letnjim vrućinama, kako da koriste prese ili kupe za kosu i još mnogo veoma korisnih saveta.

U petak su naše specijalne gošće bile šminkerke Teodora Rajkov i Kika Rajić. Uz specijalan popust na kupljene proizvode šminke Topface, naše sugrađanke su imale priliku da ih Teodora i Kika našminkaju i otkriju im male tajne za sjajan makeup.

  

Jelena Mandić, koja je bila gost šminker u subotu uveče, prezentovala je večernji soft smokey makeup. Za ovaj fantastičan izgled koristila je svoj omiljeni proizvod – krem konture u stiku, koje savetuje svim ženama jer ispravljaju sve što je potrebno na licu. Izdvojila je i krem senke za oči koje se vrlo lako, u svega nekoliko poteza, čak i prstom, mogu nanositi na kapke, a za olovke kaže da su odlične, meke i kremaste. Satenski finiš dao je kremasti ruž.

  

Soft somkey makeup je jedan od najtraženijih stilova trenutno jer ima notu i elegantnog i večernjeg i fashion look-a. Kako je to izgledalo, možete pogledati na fotografijama.

Jelena nam je dala i nekoliko vrlo važnih saveta za dnevnu šminku. Dovoljno je utapkati korektor na centralni deo lica, tako ćemo pokriti podočnjake, zatim dodati malo rumenila, maskarom istaći trepavice i jedan od božanstvenih sjajeva za usne i neizostavni ukras – osmeh.

I tako, sa osmehom u očima i na usnama, prošetajte do naše radnje u Zmaj-Jovinoj ulici. Obradujte sva svoja čula, jer za svakog ima baš ono što treba – za kosu, za lice, za negu, za ugođaj.

  

Očekujemo vas, a nova dešavanja su na pomolu.